mam toho dost, manzel vela pomaha kamaratom, potom su spolu na rybach a v mesiaci nie je doma 15 noci

Príspevok v téme: mam toho dost, manzel vela pomaha kamaratom, potom su spolu na rybach a v mesiaci nie je doma 15 noci
stacilo

sme spolu 30 rokov, ale to, co sa deje poslednych 5 rokov ma vyhana zo vztahu. Manzel vela pracovne pomaha kamaratom (rozne stavby, vsetko okolo domu), nasledne sa zacal venovat rybackam, a rokmi sa to vystupnovalo do stadia, ze cez den pracuje u kamaratov na stavbach a po nociach chodia spolu na ryby. Uz mam toho dost. V mesiaci je 15-20 noci prec. V minulosti som si myslela, ze ked budeme mat po 50-ke, deti budu samostatne, ze sa budeme venovat spolocnym zalubam. Manzel si vsak nasiel konicka, do ktoreho nepatrim, lebo si tam nasiel novych kamaratov, s ktorymi sa citi dobre, a ja by som ima tam zavadzala, a vyhovara sa na pracu, kedze stale niekomu ide nieco pomoct pracovne spravit a spoja to s rybami. Citim, ze chcem od neho odist, ale mam strach, asi zo samoty. No sama som tak ci tak. Nic z neho nemam, cas venuje praci, kamaratom, ja z jeho penazi vobec nic nevidim, peniaze mi nedava, spolocnych kamaratov nemame, stale ma nieco dolezite na praci, nemame spolocne uspory ani ucty, a cuduje sa, ze som nervozna, ak si on chce vyjst s kamaratmi na ryby, alebo pracovat pre nich v noci, pripadne s nimi oslavit ich sviatky. Mne na 50-ku nedal vobec nic, iba rano pusu k narodeninam, no novym kamaratom kupuje k sviatkom darceky - flasky, a spolu to oslavuju na rybach. Nechcem takto dalej zit, a rozhovory nevedu nikam, iba tara nezmysli, ze som hysterka, ze ostatne manzelky to toleruju, a ze on nic zle nerobi, iba pomaha, pretoze tiez tito kamarati pomahaju pracovne jemu, tak im nesmie odmietnut. ako mam nabrat odvahu a odist? takyto zivot ma nici, ja ho milujem, chyba mi, ale jeho sposob zivota ma zranuje, a nechcem takto zit

Simona393

Najmi si detektíva. Za týždeň máš fotky na stole, aké "ryby" chytá tvoj manžel..a potom už ti nebude môcť nadávať

Simona393

Ja si ťa pamätám, ty si tu už písala, radili sme ti odísť, ale ostala si s ním
Ako vidno, ide to zo zlého k horšiemu...
V prvom rade aká ryba sa chytá o polnoci? Ak sa z neho nestal gay, že s kamarátom trávi dni a noci, vyzerá to tak, že žije dvojitý život, akoby mal inú ženu a dieťa k tomu. Žiadna žena by netolerovala, že muž 20 nocí nie je doma. Správa sa tak, že do jeho života už nepatríš, peniaze ti nedáva, doma nespáva,uráža ťa, ponižuje, strká do teba a ty sa bojíš odísť.
No neviem, či sa ti skôr neuľaví a nebude to skôr výhra pre teba, A čo ti muž vraví, že každá žena to toleruje, Moj oco keby nespal 1 noc doma, bolo by veľké vypočúvanie a keby 20 nocí??
No neviem..Radšej si nepredstavujem
Je to zlé, najdi si aj ty kamarátky, deti, tetky, ujkov, bratrancov, sesternice, rob nejaku charitu, kde sa s x ludmi zoznámiš a budú ťa potrebovať..Neznačí, že ostaneš sama. Nepekne sa správa naozaj, radšej to zabaliť

PUREKKTAndrej

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Carie

Jak si s takym lakomcom mohla vydrzat 30 rokov? Mal ta vobec niekedy rad? To nikdy nezivil svoje deti? Jak ste to zili? Porad sa s rozvodovym pravnikom, ak by si aj nemala narok na polku domu tak na polku zariadenia urcite. By ta z toho mal vyplatit.

ahjajjaj

No, v politike si zrejme rozumieme, Filip....
Len tu nie je o nej reč. Igorovo IQ a Borisovo n-té dieťa od x-tej ženy tu nikoho nezaujíma. Tu si prišla jedna dáma poradiť, ako ďalej, takže politické komentáre sú tu totálne od veci.

Som nepochopeny, co obtazuje ludi

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Som nepochopeny, co obtazuje ludi

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Som nepochopeny, co obtazuje ludi

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.