Prečo a ako viesť deti k športu

Táto diskusia patrí k článku: Prečo a ako viesť deti k športu
Prečo a ako viesť deti k športu

Pohyb u dieťaťa rozvíja hrubú motoriku a rôzne pozitívne vlastnosti a schopnosti, ktoré sa mu v budúcnosti určite zídu. Ďalej upevňuje zdravie a imunitu, je prevenciou pred nadváhou a predstavuje užitočné trávenie voľného času. Zámerne sme sa vyhli slovu šport, pretože o ňom, aj keď je to pohyb tiež, hovoríme až vtedy, ak ide o účelovú, cieľavedomú činnosť s určitými pravidlami.

Emma3

Tak podľa mna je najlepšie vedenie športu tak, že budeme spolu s dietaťom športovať. Dieťa opakuje všetko po svojich rdičoch, tak prečo to takto aj "nevyužiť" a nepodporiť ho v športe :) Ja som si ešte keď mal malý asi 1,5 roka kúpila takéto kojo.shop a kojila som s tým aj počas toho, ako sme boli s malým niekde na turistike alebo tak :) Takýto je podla mna najlepší spôsob, ako viesť deti k športu :)

Pivonka37

Šport a celkovo pohyb je dôležitý nielen pre fyzické zdravie, ale najmä v dnešnej ťažkej dobe pre psychické zdravie. A aj keď si možno teraz možnosti na športovanie obmedzené, na bicykel, odrážadlo, kolobežku sa dá vždy vybehnúť. Ja to len podporujem u mojich detí.

evita87

Ak hľadáte dobrú predajnú bicyklov, tak určite odporúčam www.cyklospeciality.sk, my už všetko len tam kupujeme..ani raz nás nesklamali. A WOOM a Rascal sú za mňa top.

Andy_ma

Tiež si myslím, že šport je veľmi dôležitý. Hlavne dnešnej ťažkej dobe plnej rôznych negatívnych nástrah. 3,5 ročného syna som chcela dať na gymnastiku, ale akosik sa mu tam nepáčilo, tak skúsim o rok, ale čo sa týka odrážadla a bicykla tak na tých je nezastaviteľný:-) tak tomu sa teším a snáď časom si osvojí aj iné.

matila

hlavne detom umoznit, nech si vyberu taky sport aky ich bavi, lebo nejako velke zasahovanie do toho ich moze len odradit :)

annninka

Vyskúšajte zájsť aj do nejakej predajne s bicyklami. Vedia poradiť také veci, ktoré je dobré brať do úvahy pri výbere, že keď nakupuješ cez eshop, nemusia ti napadnúť.

enrikap99

cyklospeciality. sk/detske-bicykle/rascal-bikes pozeram teraz na tieto, ale pacia sa i tam aj ostatne modely neviem zatial sa rozhodnut :D ale nakoniec vyhra urcite ten cerveny si myslim :)