Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemám šťastie v ženách?

Príspevok v téme: Nemám šťastie v ženách?
Blacky Black

Zdravím, založil som túto tému, lebo neviem si pomôcť. Neustále rozmýšľam, keď nemám ničím zamestnanú hlavu že čo robím zle a prečo spoznávam prevažne nesprávnych ľudí (intelektovo, vnímaním života, záujmami). V tomto prípade ide u mňa najmä o baby, keďže budem zanedlho už 28 ročný muž a ešte som nemal vážnejší vzťah a ani bližší kontakt s babou. Keďže som vo väčšej miere introvert, tak to skúšam dlhé roky, no prevažne cez zoznamky, sociálne siete, aj keď snažím sa už aj naživo spoznávať a viac sa socializovať, hoci aj prechádzkami po meste, keďže ja bary a diskotéky nemám v obľube. Občas sa mi cez tie zoznamky aj podarí nájsť babu s ktorou si lepšie rozumieme, no štve ma jedna vec, a to taká, že neskôr zisťujem, že jedny by sa chceli stále len zabávať a žijú "párty" životom, čo mi nejak neimponuje a cítim sa byť sklamaný, že my si asi nebudeme rozumieť a znova zrejme sklamanie. Potom spoznávam zas také, ktorým ja navrhnem už z vlastnej iniciatívy stretnutie, hoci sám som hanblivejší, no nie a nie sa s nimi stretnúť na fixnom dátume v danej hodine. Štve ma to, vnímam to ako naťahovanie a vyvyšovanie sa pred mužmi, že s ním môžu zametať, aj keď jemu ide len o reálne dobre vyvíjajúce sa stretávanie za účelom vážneho vzťahu.
Neviem prečo sú baby takéto aké som popísal vyššie, hoci ide o staršie baby 25+ prevažne. Rozmýšľal som aj ja či nie som nejaký odlišný v záujmoch, v intelekte alebo je tá "chyba" že som len jednoducho rýchlo vyspel a že ma už vôbec nelákajú takéto miesta ako bary, užívanie si, kamaráti.. Žijem skôr usadenejším spôsobom života, no mal som to v mladosti prevažne také, že som sa nejako nepotreboval "vyburovať", nič ani nechcem doháňať a ani nič nekalé nechcem so ženou, iba ma trápi, že ja mám problém k sebe nájsť "kompatibilnú" babu. Baby som mal stále rád aj mám, nebol sa na ne zastatý, ani ich nepodvádzam, len neviem prečo je to u mňa takto zlé..

chamomile

skus sa zoznamovat pri svojich konickoch, ak nejake mas
na zoznamkach skus nepisat, ze hladas vazny vztah, to moze vyvolavat gucu v bruchu a predom nejaky zavazok, napis, ze hladas kamaratku, to staci.
stretnut niekoho vhodneho je tazke, to uznavam

Aloneman

A čo mám povedať ja ? Ja mám už 51 rokov a nemal som nielen že vážnejší, ale žiaden vzťah. Ženy som sa nikdy ani len nedotkol. Tie vždy dávali prednosť mužom s plnou peňaženkou (kreditnou kartou), autom, domom a dnes je to ešte horšie. Radšej dajú prednosť podvodnikovi s milionmi ako poctivo pracujucemu mužovi s pár stovkami eur mesačne. Keby si mal na profile fotografie s luxusným autom, domom, ako zamestanie uvedené napríklad podnikateľ, manažér...tak odmietnutia by si nezažil asi žiadne, skôr naopak, same by ti písali a mohol by si si len vybrať..

Boogie

Zivot je nesmierne rozmanity, ked clovek dava niecomu prilis prehnanu pozornost, postupom casu sa z toho stava obmedzenie.

Blacky Black

Carie:
To si mám fakt dať inzerát do novín? ...vidíš to tak že už žiadnu možnosť moc nemám, iba si zaplatiť inzerát v miestnych novinách, či ako? ...ako by si postupovala ty na mojom mieste?

Carie

Ked si davas inzerat napis tam viac o tom kto si, ake mas zaujmy a aku zenu hladas. Kludne napis aj to ze nechodis na diskoteky a po baroch a hladas zenu so spolocnymi zaujmami. Tak sa ti nebudu ozyvat tie diskotekove a skor pritiahnes taku s ktorou sa k sebe hodite a ktora by inak mozno tvoj inzerat prehliadla ak v nom nic podrobne nepises.

mozebyt

Ved takych ako ty je plno,nemysli si,ze si jediný,kto nechodi po diskotekach a baroch,len si vsimas zly okruh ludi.Vobec nepises nic o zaijmoch a niecom,co by ta mohlo odlisovat od inych muzov. A celkovo z tvojho prospevku citit prílišnú snahu ženu získať len,aby si nebol sam a to odradza vela zien. Co tak hladat nikoho s kym mas spolocny záujem?