Zdravím, založil som túto tému, lebo neviem si pomôcť. Neustále rozmýšľam, keď nemám ničím zamestnanú hlavu že čo robím zle a prečo spoznávam prevažne nesprávnych ľudí (intelektovo, vnímaním života, záujmami). V tomto prípade ide u mňa najmä o baby, keďže budem zanedlho už 28 ročný muž a ešte som nemal vážnejší vzťah a ani bližší kontakt s babou. Keďže som vo väčšej miere introvert, tak to skúšam dlhé roky, no prevažne cez zoznamky, sociálne siete, aj keď snažím sa už aj naživo spoznávať a viac sa socializovať, hoci aj prechádzkami po meste, keďže ja bary a diskotéky nemám v obľube. Občas sa mi cez tie zoznamky aj podarí nájsť babu s ktorou si lepšie rozumieme, no štve ma jedna vec, a to taká, že neskôr zisťujem, že jedny by sa chceli stále len zabávať a žijú "párty" životom, čo mi nejak neimponuje a cítim sa byť sklamaný, že my si asi nebudeme rozumieť a znova zrejme sklamanie. Potom spoznávam zas také, ktorým ja navrhnem už z vlastnej iniciatívy stretnutie, hoci sám som hanblivejší, no nie a nie sa s nimi stretnúť na fixnom dátume v danej hodine. Štve ma to, vnímam to ako naťahovanie a vyvyšovanie sa pred mužmi, že s ním môžu zametať, aj keď jemu ide len o reálne dobre vyvíjajúce sa stretávanie za účelom vážneho vzťahu.
Neviem prečo sú baby takéto aké som popísal vyššie, hoci ide o staršie baby 25+ prevažne. Rozmýšľal som aj ja či nie som nejaký odlišný v záujmoch, v intelekte alebo je tá "chyba" že som len jednoducho rýchlo vyspel a že ma už vôbec nelákajú takéto miesta ako bary, užívanie si, kamaráti.. Žijem skôr usadenejším spôsobom života, no mal som to v mladosti prevažne také, že som sa nejako nepotreboval "vyburovať", nič ani nechcem doháňať a ani nič nekalé nechcem so ženou, iba ma trápi, že ja mám problém k sebe nájsť "kompatibilnú" babu. Baby som mal stále rád aj mám, nebol sa na ne zastatý, ani ich nepodvádzam, len neviem prečo je to u mňa takto zlé..
Nemám šťastie v ženách?
Do novín? Veď teraz sú už také možnosti, že hento by mi ani nenapadlo
Ja som myslela inzerat na zoznamke, urcite nie do novin. Vsak tak si sa zoznamoval aj doteraz.
skus sa zoznamovat pri svojich konickoch, ak nejake mas
na zoznamkach skus nepisat, ze hladas vazny vztah, to moze vyvolavat gucu v bruchu a predom nejaky zavazok, napis, ze hladas kamaratku, to staci.
stretnut niekoho vhodneho je tazke, to uznavam
A čo mám povedať ja ? Ja mám už 51 rokov a nemal som nielen že vážnejší, ale žiaden vzťah. Ženy som sa nikdy ani len nedotkol. Tie vždy dávali prednosť mužom s plnou peňaženkou (kreditnou kartou), autom, domom a dnes je to ešte horšie. Radšej dajú prednosť podvodnikovi s milionmi ako poctivo pracujucemu mužovi s pár stovkami eur mesačne. Keby si mal na profile fotografie s luxusným autom, domom, ako zamestanie uvedené napríklad podnikateľ, manažér...tak odmietnutia by si nezažil asi žiadne, skôr naopak, same by ti písali a mohol by si si len vybrať..
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Zivot je nesmierne rozmanity, ked clovek dava niecomu prilis prehnanu pozornost, postupom casu sa z toho stava obmedzenie.
Carie:
To si mám fakt dať inzerát do novín? ...vidíš to tak že už žiadnu možnosť moc nemám, iba si zaplatiť inzerát v miestnych novinách, či ako? ...ako by si postupovala ty na mojom mieste?
Ked si davas inzerat napis tam viac o tom kto si, ake mas zaujmy a aku zenu hladas. Kludne napis aj to ze nechodis na diskoteky a po baroch a hladas zenu so spolocnymi zaujmami. Tak sa ti nebudu ozyvat tie diskotekove a skor pritiahnes taku s ktorou sa k sebe hodite a ktora by inak mozno tvoj inzerat prehliadla ak v nom nic podrobne nepises.
Ved takych ako ty je plno,nemysli si,ze si jediný,kto nechodi po diskotekach a baroch,len si vsimas zly okruh ludi.Vobec nepises nic o zaijmoch a niecom,co by ta mohlo odlisovat od inych muzov. A celkovo z tvojho prospevku citit prílišnú snahu ženu získať len,aby si nebol sam a to odradza vela zien. Co tak hladat nikoho s kym mas spolocny záujem?