Nemám šťastie v ženách?

Príspevok v téme: Nemám šťastie v ženách?
Blacky Black

Zdravím, založil som túto tému, lebo neviem si pomôcť. Neustále rozmýšľam, keď nemám ničím zamestnanú hlavu že čo robím zle a prečo spoznávam prevažne nesprávnych ľudí (intelektovo, vnímaním života, záujmami). V tomto prípade ide u mňa najmä o baby, keďže budem zanedlho už 28 ročný muž a ešte som nemal vážnejší vzťah a ani bližší kontakt s babou. Keďže som vo väčšej miere introvert, tak to skúšam dlhé roky, no prevažne cez zoznamky, sociálne siete, aj keď snažím sa už aj naživo spoznávať a viac sa socializovať, hoci aj prechádzkami po meste, keďže ja bary a diskotéky nemám v obľube. Občas sa mi cez tie zoznamky aj podarí nájsť babu s ktorou si lepšie rozumieme, no štve ma jedna vec, a to taká, že neskôr zisťujem, že jedny by sa chceli stále len zabávať a žijú "párty" životom, čo mi nejak neimponuje a cítim sa byť sklamaný, že my si asi nebudeme rozumieť a znova zrejme sklamanie. Potom spoznávam zas také, ktorým ja navrhnem už z vlastnej iniciatívy stretnutie, hoci sám som hanblivejší, no nie a nie sa s nimi stretnúť na fixnom dátume v danej hodine. Štve ma to, vnímam to ako naťahovanie a vyvyšovanie sa pred mužmi, že s ním môžu zametať, aj keď jemu ide len o reálne dobre vyvíjajúce sa stretávanie za účelom vážneho vzťahu.
Neviem prečo sú baby takéto aké som popísal vyššie, hoci ide o staršie baby 25+ prevažne. Rozmýšľal som aj ja či nie som nejaký odlišný v záujmoch, v intelekte alebo je tá "chyba" že som len jednoducho rýchlo vyspel a že ma už vôbec nelákajú takéto miesta ako bary, užívanie si, kamaráti.. Žijem skôr usadenejším spôsobom života, no mal som to v mladosti prevažne také, že som sa nejako nepotreboval "vyburovať", nič ani nechcem doháňať a ani nič nekalé nechcem so ženou, iba ma trápi, že ja mám problém k sebe nájsť "kompatibilnú" babu. Baby som mal stále rád aj mám, nebol sa na ne zastatý, ani ich nepodvádzam, len neviem prečo je to u mňa takto zlé..

Blacky Black

Carie:
Chodím na zoznamku, aj keď je to tam aké je (teda veľa neverných a často k ničomu, často pretvárky a veľakrát fejky) ...nič pre takého chalana, čo ešte nemal v živote žiadnu babu a ktorý si nepredstavuje mať babu čo ho bude chcieť opustiť, lebo si možno povie "však čo, on nemal, ja som mala a viacerých, mne to nebude ľúto" no a nechá ma so zlomeným srdcom ...preto ja už neviem ani čo si hladať, radšej si kúpim psa, ten ma aspoň neopustí ako ona

Blacky Black

Mozebyt:
No ono aby som povedal o tých koníčkoch, tak ja ich mám také skôr späté s prírodou všetko a dosť také nezvyčajné na 27 ročného človeka ...úprimne, nepoznám nijakú a skôr som si ešte ani nesadol s takou, čo by sa rada venovala záhrade aj keď chodil som na také školy a aj vychodil ich alebo by rada kutila ...to sú tie moje koníčky.. ...okrem toho rád pomerne bicyklujem, mám rád prechádzky, spoznávanie kultúrnych pamiatok, nových miest, túry a proste už takéto.. ...ja sa už týmto považujem skôr za 40 ročného, keď porovnám aké záujmy majú rovesníčky a ako si tu pripadám týmto sám.
Ja som sa aj stretol dnes s tou babou, ktorú som tu ako druhý príklad opísal, že je o rok staršia a ešte sa stále tak veľmi rada zabáva, žije párty životom s množstvom kamarátov ...ja som opak, kamarátov viem spočítať na jednej ruke ...no i napriek tomu, tak dal som jej návrh a dnes teda to vyšlo aj jej hlavne, mať na mňa čas ...ale tak dopadlo asi tak ako som to aj očakával vopred, no i napriek som sa na to dal a skúsil, keby náhodou "motyka vystrelila" ...tzn. že s ňou to skôr naživo nevyšlo ako vyšlo, porozprávali sme sa, no bola to asi taká spojitosť ako keby som s chalanom išiel von, ledva sme sa na seba pozreli a opätovali pohľad ...ja som to vedel a tušil, že je opak mňa proste, že ja žijem pracovitým životom a nie užívaním si, takže nejak som si od toho moc nesľuboval, čo je dobre, lebo aspoň nemám byť prečo sklamaný ...len proste ja neviem prečo mám šťastie na také typy báb (s opačnými záujmami) a čo na mne vidia, však aj keď som jej dal návrh na stretnutie tak prijala čo je ako fajn, no bolo to pre mňa aj prekvapujúce ...ťažko mi je nájsť babu keď je taká doba aká je

hela212

Problem si skor myslim, ze je v tom, ze si proste este nenarazil na tu pravu, lebo myslim, ze kazdy niekde mame tu svoju spriaznenu dusu.

chamomile

Imma, mas pekny nick, to aj take meno existuje?
Black si snad nejako poradi, nahodou teraz sa da zoznamit aj s kavou ci pivom pri okienku, tolko ludi co nastojaka spolu komunikuje som uz dlho nevidela.

BJ 2

Blacky black - kedze mas podstatne znizenu sancu nahodneho zoznamenia, kvoli vlastnostiam, ktore mas (moze to byt aj 100x nizsie od "normalneho" muza, ktory ma tie vlastnosti, co chcu zeny - akotak pekny vyzor, charizma, aspon priemerny plat a auto, velka socializacia- teda otcovsky spolocensky typ, ktorych chcu na rodinu a rodinny zivot), tak by som ti doporucil fakt zoznamku, lebo takto len stracas cas. Ked sa nahodne na slepo zoznamis cez internet, vacsinou to nevyjde, a vzdy prides o par tyzdnov casu, co nejaku riesis. Takisto to zle vplyva na psychiku, frustruje ta to. Musis teda logicky pouzivat postup, kde zvysis svoje sance na uspech, a teda investovat cas len do takej baby, co sa urcite bude chciet stretnut, a hlada vazny vztah. A to sa da fakt len cez zoznamku, nie cez "nahodne chatovanie na pokeci". Ty sa podvedome vlastne tresces, aby ti to nevyslo, hladas to sposobom, ktory je jak loteria... na 99,999% to nevedie k vyhre, a po par pokusoch nadavas, co niesi ten, co vyhral v loterii.

Omen

Nerobíš NIČ zlé, ale aj napriek tomu takýchto "nesprávnych ľudí" budeš stretávať až do konca svojho života. Ide len o to, čo to s tebou spraví, ako s tým naložíš. Či to vzdáš a položí ťa to na kolená alebo to zoberieš ako výzvu a nedáš sa zlomiť.
Nedovoľ negatívnym ľuďom, aby sa ti dostali do hlavy, zadarmo tam okupovali priestor a sali z teba energiu. Treba ich čo najrýchlejšie odtiaľ VYHODIŤ!
Ak tvoje úsilie doteraz nikam neviedlo, musíš to zmeniť. Sám prísť na to, kde to zadrháva. Zober pero, papier, píš a možno niečo zmeníš, vymyslíš... Ak ti môžem poradiť ja, potom nehľadaj "vážny vzťah", netlač na pílu, hľadaj kamarátstvo a nechaj to voľne plynúť...