Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemám šťastie v ženách?

Príspevok v téme: Nemám šťastie v ženách?
Blacky Black

Zdravím, založil som túto tému, lebo neviem si pomôcť. Neustále rozmýšľam, keď nemám ničím zamestnanú hlavu že čo robím zle a prečo spoznávam prevažne nesprávnych ľudí (intelektovo, vnímaním života, záujmami). V tomto prípade ide u mňa najmä o baby, keďže budem zanedlho už 28 ročný muž a ešte som nemal vážnejší vzťah a ani bližší kontakt s babou. Keďže som vo väčšej miere introvert, tak to skúšam dlhé roky, no prevažne cez zoznamky, sociálne siete, aj keď snažím sa už aj naživo spoznávať a viac sa socializovať, hoci aj prechádzkami po meste, keďže ja bary a diskotéky nemám v obľube. Občas sa mi cez tie zoznamky aj podarí nájsť babu s ktorou si lepšie rozumieme, no štve ma jedna vec, a to taká, že neskôr zisťujem, že jedny by sa chceli stále len zabávať a žijú "párty" životom, čo mi nejak neimponuje a cítim sa byť sklamaný, že my si asi nebudeme rozumieť a znova zrejme sklamanie. Potom spoznávam zas také, ktorým ja navrhnem už z vlastnej iniciatívy stretnutie, hoci sám som hanblivejší, no nie a nie sa s nimi stretnúť na fixnom dátume v danej hodine. Štve ma to, vnímam to ako naťahovanie a vyvyšovanie sa pred mužmi, že s ním môžu zametať, aj keď jemu ide len o reálne dobre vyvíjajúce sa stretávanie za účelom vážneho vzťahu.
Neviem prečo sú baby takéto aké som popísal vyššie, hoci ide o staršie baby 25+ prevažne. Rozmýšľal som aj ja či nie som nejaký odlišný v záujmoch, v intelekte alebo je tá "chyba" že som len jednoducho rýchlo vyspel a že ma už vôbec nelákajú takéto miesta ako bary, užívanie si, kamaráti.. Žijem skôr usadenejším spôsobom života, no mal som to v mladosti prevažne také, že som sa nejako nepotreboval "vyburovať", nič ani nechcem doháňať a ani nič nekalé nechcem so ženou, iba ma trápi, že ja mám problém k sebe nájsť "kompatibilnú" babu. Baby som mal stále rád aj mám, nebol sa na ne zastatý, ani ich nepodvádzam, len neviem prečo je to u mňa takto zlé..

Soli

Snubka ja budem súdiť podľa mojich desiatok skúseností, podľa skúseností všetkých kolegov, všetkých kamošov a v podstate každý chlap hovorí to isté.
Takže práveže tento tvoj jeden názor ma vôbec nezaujíma.

Soli

Snubka - áno samozrejme aj chlapi sú škaredí ale to je jedno, chlap stačí keď má peniaze, potom môže byť tlstý, špatný, hocijaký...
Keď má chlap peniaze tak je v 99% prípadoch automaticky aj sebavedomý, lebo peniaze dodávajú odvahu, a to sa ženám páči.

Simona393 - na jednej strane napíšeš že "krásavci sú rozchytaní prví" a potom dodávaš - "musí komunikovať, byť sebavedomý a priebojný"
takže vlastne si si sama priznala že len krása nestačí a potrebuješ milión iných vlastností.
Chlapovi bez peňazí len krása nepomôže.

Stefanka Pavel

Ahoj,
Jsem Stefanka Pavel certifikovaná, seriózní, legitimní a akreditovaná půjčka peněz. Půjčuji peníze lidem, kteří potřebují finanční pomoc. Máte špatný úvěr nebo potřebujete peníze na placení účtů? Chtěl bych použít toto médium, abychom vás informovali, že poskytujeme spolehlivou pomoc příjemcům, protože vám rádi nabídneme půjčku. Kontakt: pujckyuver101@gmail.com

mozebyt

Blacky Black : No neviem sice aky ma zmysel ist von s niekym,kto je uplne opacne ladený,skor mam pocit,ze to bolo len zufale volanie o pozornost a dotycna nahodou nemala nic ine na plane,tak isla. Vlastne ani neviem,ci ked si na zoznamke mas v profile napisane zaujmy a koho hladas. Je vela profilov muzov,co tam dokopy nic nema a potom sa stazuje zenam,co neodpisuju a nechcu ist von.

Simona393

Keby tu bol Tutanchamon, ten by ti napísal, ako dobre vyzerá
Síce nikoho nemá, ale je krásavec, čo je blbosť ako vrata,
lebo krásavci sú rozchytaní prví
A teba ked nikto nechce, introvert musi komunikovať, lebo ak nie si slavny spevak, nikto ti asi nebude volať domov a nechavať ti odkazy
Ak je prekážka výzor, popracuj na ňom
Ak sa nevieš sebakriticky zhodnotiť, to je potom ťažšie sa pohnúť vpred
Ak máš dobrú kamarátku, nech ti poradí, ako popracovať na prejave
A na záver - musíš byť sebavedomý a priebojný, nič sa nedá robiť, aj ked ťa žena odpálkuje 100x, musíš sa ju snažiť prvý osloviť
To je proste tak v prírode zariadené, samce bojujú o samičky, a ty sa ked sa sám vyradíš z boja na základe nejakého neúspechu, tak nevyhráš
Dalšia vec - aký typ dievčat lovíš. Ak si romantik a filozof s prázdymi vačkami a snívaš o randení s tipmy ako Silvia Kucherenko a Andrea Verešová, krasavice, čo trávia pred zrkadlom 90% času a pohybujú sa v smotánke, tak sa dopredu odsudzuješ na neúspech
Reálne ohodnoť na čo máš a lov vo svojich vodách
Tam máš vačšiu šancu zabodovať

januska998

Libertz lenze clovek nemoze zit v presvedceni ze sa mu nic nepodari. Toto je u nas na Slovensku bohuzial narodna mentalita ze sklamem sa , nepodari sa mi nic , nemam nato a podobne. Cely zivot to pocuvam od ludi . Keby som takto rozmyslala mozem si to rovno hodit lebo ved co uz ma aj tak nic dobre necaka a dobre nikdy nebude na tomto svete.. Kazdy sa niekedy sklame a popali to patri k zivotu ale to neznamena ze teraz si poviem uz sa ani o nic nepokusim a budem sa lutovat . To je strasna chyba .Neberte to v zlom chcem vam dobre.

kotricka

tak mozno treba skusit mierit vekovo na este strasie...:) mozno si viac sadnes s takymi starsimi zenami, co uz vedia trosku viac co vlastne chcu...