Nejedenie po 18tej

martinaZV

Super, toto schvalujem, kedze sama po 18tej hodine nejem a je to super. Telo si fakt oddychne, lepsie sa v noci vyspi a rano sa zobudi oddychnuty. Odporucam :)

sporenta

mne toto nevadilo...ja som si na to rýchlo zvykla a moje telo to ocenilo...síce pred menzesom som myslela, že sa zbláznim...ale mala som ráno radosť že som to vydržala...

christina1988

myslím, že ti to bude prospievať. ja som tak už roky naučená a je to fakt super. aj sa mi lepšie spí a ráno sa zobudím a som hladná. tým pádom si dám bohaté raňajky a je hneď deň krajší.

dinda12

na trávenie ti to pomôže..ale ako to zvládneš to už je o inom..ja s tým mám trochu problém..ja do siedmej jem a potom ráno až od 10tej cca...môjmu telu to vyhovuje..

Damn Train

Je to blbosť, stačí nejesť hodinu pred spánkom. Jedlo má tie isté kalórie, nech je akákoľvek denná doba?

ahjajjaj

je to dobré predsavzatie, ale urobila by som to tak, že o 17,30 riadna večera, potom iba ovocie - akékoľvek v rozumnom množstve.

dratha87

nie je podla mna nic na tom zle, ked sa clovek nauci, ze uz neskoro vecer proste neje. lepsie sa potom aj spi. aj ja to praktizujem a uplne super

sibierina

kazdemu to sedi inak, mne napriklad vyhovuje o 18 sa este navecerat a potom do rana nejest, ale mam kamosku co je este o 20 hladna :)