Chcem celý týždeň nejesť po18tej aby si telo oddýchlo, čo to so mnou spraví? myslíte si že mi to pomôže na trávenie, nafukovanie aj zhodenie ?
Nejedenie po 18tej
vsetko je to len o zvyku, ked clovek chce, tak sa nauci vsetko aj nejest po siestej hodine.
Super, toto schvalujem, kedze sama po 18tej hodine nejem a je to super. Telo si fakt oddychne, lepsie sa v noci vyspi a rano sa zobudi oddychnuty. Odporucam :)
mne toto nevadilo...ja som si na to rýchlo zvykla a moje telo to ocenilo...síce pred menzesom som myslela, že sa zbláznim...ale mala som ráno radosť že som to vydržala...
myslím, že ti to bude prospievať. ja som tak už roky naučená a je to fakt super. aj sa mi lepšie spí a ráno sa zobudím a som hladná. tým pádom si dám bohaté raňajky a je hneď deň krajší.
na trávenie ti to pomôže..ale ako to zvládneš to už je o inom..ja s tým mám trochu problém..ja do siedmej jem a potom ráno až od 10tej cca...môjmu telu to vyhovuje..
Je to blbosť, stačí nejesť hodinu pred spánkom. Jedlo má tie isté kalórie, nech je akákoľvek denná doba?
môže ti to prospieť alebo si skús, že 8 hodín jesť a 16 nejesť to tiež vraj je fajn
je to dobré predsavzatie, ale urobila by som to tak, že o 17,30 riadna večera, potom iba ovocie - akékoľvek v rozumnom množstve.
nie je podla mna nic na tom zle, ked sa clovek nauci, ze uz neskoro vecer proste neje. lepsie sa potom aj spi. aj ja to praktizujem a uplne super
kazdemu to sedi inak, mne napriklad vyhovuje o 18 sa este navecerat a potom do rana nejest, ale mam kamosku co je este o 20 hladna :)