Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veľká hrča v prsníku...

Príspevok v téme: Veľká hrča v prsníku...
cooldjka

Ahojte.Mám cerstvych 18 rokov a v pravom prsníku som si nasla obrovskú hrcu. Mam relativne velke prsia,preto neviem,ako dlho ju tam mam. neboli,ani nie je zacervenana,nemam teplotu,ale tlaci sa smerom vonku z prsnika,smerom k bradavke,teda je najlepsie hmatatelna na pokozke bradavky. Velka je asi ako golfova lopticka,moze mat rozmery,ze by sa vosla do zovretej dlane. Neviete mi povedsat co s tym..?co to moze byt? odkedy som ju nasla,tak sa nezvacsila ani nezmensila.ma taky hrckovy povrch ako zrezenina nejaka,lenze som sa nikde nebuchla..mohol by prosim napisat niekto kto mal napriklad aj tukovu hrcku,ze ako sa to prejavovalo,odstranilo..adt..budem rada za kazdu reakciu..dakujem. a drzte prsty

1962

ja len, čo ak som to prehliadla, preto sa bojím, ale si myslím, že menšiu by som hádam len zbadala hlavne pri sprchovaní, normálne mám stiahnutý žalúdok, tak sa bojím, že je to zhubné

Trash

1962:Nie,prsia su rozdelene kvazy na 4 casti (kvadranty) a tam,kde to mas ty,to miesto sa nazyva stvrty kvadrant.Ano,to by si si iste vsimla,ak by si to mala dlhsie.Ja si nemyslim ze je to nieco vazne.Ale urcite chod k lekarovi.