27 a stále nechcem dieťa

Príspevok v téme: 27 a stále nechcem dieťa
Peggie26

Moja otázka smeruje hlavne na ženy. Mám 27 rokov a stále netúžim po dieťati ani trošičku. Nikdy som nemala k deťom vzťah nikdy som sa snimi nevedela hrať ani nič. Manžel je na tom rovnako. Okolie ma do toho tlačí. Čo sa týka zdravia bola by to ideálna doba ale ja mam k tomu priam odpor. Nie je to že by som chcela uprednostniť svoje záujmy ale jednoducho nemám žiadnu potrebu-nič. Bojím sa že keby som to dieťa mala nasilu že by nastala nejaká chyba a napríklad by som mohla dostať depresiu alebo by som nemala to dieťa rada. Ja som mala hrozných rodičov hrozné detstvo a možno to je ta chyba. Ja nechcem nikoho trápiť. Myslíte baby že to ešte príde? veľa mojich rovesníčiek ešte nemá dieťa niektoré ani manžela. Kamarát mi povedal že som bezcitná keď nechcem dieťa. Bojím sa že urobím chybu a z druhej strany že keď časom budem mať tu potrebu už to nepôjde. Stresuje ma aj nátlak okolia a večné otázky.

soplik2020

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

buducamamina

Niektori ludia to tak maju, ze prosto nechcu byt matkami a nechcu dieta. Je to uplne normalne...Kazda zena je ina.

Neznamy 1986

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

hetera

Peggy v tvojom poslednom príspevku pises, ze chces svojmu dietatu dat vsetko to, co si ty nemala. Takze vlastne z toho vyplyva, ze dieta chces. Je to iba na tebe a tvojom manzelovi, kedy ho budete mat. Nikto iny vam do toho nemoze nic hovorit. Ja som rodila v 37 rokoch. A tiez som sa napocuvala takychto reci. Az som sa nasrala a povedala som dotycnym co sa pytali neustale na dieta, ze "prepacte, ale ako vy viete,ze dieta nechcem, ako viete, ze nemam nejake zdravotne problemy alebo podobne??" A odvtedy bol svaty pokoj. Ale ked sa na to pozriem spatne, urcite by som mala dieta skorej, predsa uz nemam tolko energie, trpezlivosti, ako ked som mala 27 :).

anonymka23

Peggie26, okolie nerieš, stále Ti bude niekto kecať do života, lebo niektorí sa radi starajú do iných a nepozrú sa na to, ako sami žijú. Ak Ti to s manželom takto vyhovuje, užívajte si jeden druhého. Ja mám 31 rokov, ale som bez lásky, tak tému deti vôbec neriešim. A keď mi okolie povie, že mám na to vek, tak nech sa radšej takí ľudia starajú sami o seba, očividne nemajú čo robiť, keď riešia toto. A som skôr toho názoru, že nie je povinnosťou ženy mať dieťa, je to jej voľba, resp. Voľba partnerov, tak ostatní nech sa jej do života nestarajú a nepoučujú..