Aký máte názor na ..

Príspevok v téme: Aký máte názor na ..
Tutenstein_xD

Vopred by som poprosil, aby sa vyjadrili dievčatá vo vekovom rozmedzí 20-27 rokov.

Chcem sa spýtať, čo by ste povedali na chalana, ktorý má tesne pred 26 narodeninami a doteraz nemal vzťah alebo sex so žiadnou babou.

Keby ste mali záujem o chalana a dozvedeli by ste sa tieto skutočnosti, tak by vás táto informácia natoľko šokovala, že by ste radšej cúvli a zamerali ste sa na iného chalana alebo by ste to nebrali nijak tragicky ?

Budem rád, ak by ste to napísali naozaj tak, ako to cítite. Nepotrebujem povzbudenie a ani žiadnu ľútosť, to naozaj nie. Vopred ďakujem za reakcie.

ehm

2019END
len na také stretnutie musia byť dvaja a veľakrát som tu videl, ako sa niektorý chalan snažil o kontakt s dievčaťom, ktoré sa tu sťažovalo na osamelosť a vždy sa tie dievčatá tvárili, že tie príspevky ani nevideli. Prakticky vždy tam bola nulová odozva

2019END

Bozee co sa furt stazujete :D ved aj na tomto fore je x slobidnych zuen aj chlapov tak sa uz stretnite konecne. Aj v tej téme ze som pod neustalym dohladom rodicov je 23 rocna slobodna a je tu urcite x dalsich. Bud sa stretnite alebo nesmutte. Ostatne su len vyhovorky.

Cariboo

ModraObloha, neporadim ti kde hladat :( ani sebe neviem :P
si mlady mas len 23, sustred sa na seba a svoje konicky, mozno si najdes spolocenske hobby a tam ju stretnes, i ked neviem co pod pojmom introvertnejsie dievca ocakavas.
ze bude ticha, placha? alebo nevyhladava zabavu s inymi ludmi a radsej cita knihy? a keby bola zrovna barovy typ baby, co odmietnes ju? skoro kazdy napise, ze chce tiche, mile, dobre dievca ale ked ju v realite stretnu, ani si ju nevsimnu a naopak zeny z barov mozu chlapov vidlami prehadzovat lol

ModraObloha

Caribooo kde by som mal hladat tie baby čo su "introvertnejšie" ? pretože na pokeci sa taka najst neda a na FB posielat žiadosti o priatelstva je uplna blbost.. v realnom živote ani nerozoznáš poriadne taku babu a hlavne aj keby tak ako sa s nou zoznámit .. Ked nemám prietlov s ktorými by som vyšiel von niekde..

Josipe - Prečo si myslíš že nič take nezažiješ a neni ti dopriate ? Máš nejaky handicap ktorý ta obmedzuje? Ako to myslíš ? Ja keby si najdem babu čo je ešte panna v tvojom veku tak by som bol rád.. som na tom podobne až na to že mam 23. No asi by som bol rád ak by som si nejaku našiel všeobecne a mala ma rada a ja ju.. :)

DoktorExitus

100 ludí 100 chutí, treba rátať aj s odmietnutím. Nechce ma jeden bude ma chcieť druhý. Ale sebalutovaním a vyplakávaním na fore to človek nezmení. Je to len dôkaz o nízkom sebavedomí a slabej psychike. Sa nečudujte, že potom nepriťahujete ženy / mužov.

Josipe

Bolo by mi to úplne sumafuk. Keby som toho chalana naozaj chcela tak neriešim vôbec že nemá v tomto smere skúsenosti. Ja som tiež ešte nemala chalana ani sex a mam 25 rokov. A už asi nikdy nič také nezazijem. Nie je mi to dopriate.

Cariboo

Tutenstein, ty ratas za frajerky aj detske lasky?
zase vezmi si, ze iny clovek za cely zivot nema ani to a ked ide po ulici, ani pes po nom nestekne :( nie si na tom najhorsie
a nemyslim, ze za tvoju situaciu so zenami mozu spoluziaci. Ja neviem co ti robili, no dost mozne ze by si bol natom rovnako aj bez nich :/ problem bude inde.
tvoji kamarati su v pohode, ze su single? rozpravate sa o tom medzi sebou? a tiez sa zamysli, ci netravis svoj cas prevazne v muzskom kolektive...