Caute ludia, mam kamosa a kolegu, ma frajerku od jari minuleho roka. On ma skvelu pravu, dobre postavenie a dobre zaraba. Ma drahse auto, byt a moze si dovolit dovolenky a vylety kade tade po svete co aj vyuziva. Zije bohemskym zivotom, ma rad umenie a kulturu ako aj ta jeho. No jedno nevidi co sme si my ktori ho pozname vsimli.
Je to zlatokopka. Ona je z dediny, je mlada. Ma vlastnu pracu ale slabo platenu, pracuje v skolstve. Ako na prvy pohlad je mila, usmievava, povedali by ste ze skromna baba. Lenze vidiet ze zivot na vysokej nohe sa jej zapacil, spi u neho co zlatokopky robia bezne hej za luxus musia roztiahnut nohy. On ju brava na rzne podujatia, vylety a nevidi ze si ho len obmotala svojim nevinnym usmevom okolo prsta.
Ako mu otvorit oci? Viete ako v tej pesnicke od kaliho ..prisla si z vyebanej dediny, pochadzas z chudobnej rodiny ..si vyebana zlatokopka ...
Ako kamaratovi otvorit oci ze ho len vyuziva?
Nieje za tym zavist, nemyslite si, ale nemozem sa pozerat nato ako si nejaka dedinska hus obmotava muza ktory sice tiez nieje neviniatko ale zasluzi si lepsiu ktora ho bude milovat skutocne nie len preto ze ma auto, byt, prachy a dobre postavenie ..
Jeho frajerka je s nim kvoli jeho peniazom a majetku ale on to nevidi
Jedine s ktorymi prispevkami suhlasim su od Snubky a Zdraveho usudku.
Ostatnu nemate ani sajnu co ta baba zac je a aka je to maska a herecka. Nevideli ste tak nemate spravny pohlad na vec. Co ine som mohol cakat.
A zavidiet mu isto nezavidim, take baby ja nemusim. Falosne herecky ..
Tvaria sa nevinne a milo ale v hlave si uz planuju co ako s chlapom aby ho dostali pred oltar pripadne aby vytazili z toho kvazi vztahu co najviac pre seba.
Ona mi od zaciatku nesadla takze ziadne vase tusenia ze po nej tuzim niesu namieste hach :-D
Mam inu vo vyhlade ktoru chcem ..
Ale musim sa predovsetkym poriadne vysporiadat s predchadzajucim rozhodom.
Ale od vas zatial vidim len to ze ste len na zaklade vasich dohadov zaslepeny rovnalo ako on.
to jasnovedectvo v príspevku a probléme dominuje. To, že je dedinská učiteľka a má nevinné oči a spí u neho doma, a chodí s ním na výlete, je zároveň aj pohľad do duše dievčaťa, že je zaručená zlatokopka. Pozri sa do zrkadla a napíš, čo, akého človeka tam vidíš Ty...
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Cakala som, ze sem napises, ze dievca nema pracu, alebo ho podvadza. Rad by si ju pretahoval sam a serie ta, ze ti neda vsak? Tak si si prisiel vyhonkat ego na net. Gratulujem. Typicky slovak. Zavist z tvojho prispevku len tak srsi.
Každý čo má viac peňazí a nájde si ženu, tak verejnosť ju automaticky ohodnotí ako zlatokopku :D Čo má byť úplne bez ženy, len aby ľudia nemali takéto reči? A druhá vec, ak už je zlatokopka, tak čo ak sa mu taký typ ženy páči? Aj takí sú ;)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Závidíš mu že má peknú babu? :-D Čo sa staráš do cudzích vzťahov?
Ta piesen co ju citujes nieje od kaliho ale od rytmusa ..
Tak co narobis? Ked ma kolega ci kakarat kde pichnut asi mu je jedno ci je jedno ci je s nim len pre prachy alebo pre lasku.
A pises ze ani on nieje neviniatko ..tak poznas slovenske prislovie?
Vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada
On si ma kde suknuť a ona si zato zije pri nom na vysokej nohe ...to mas vela takych parov :D
vymenny obchod v naturaliach :-DDD
Vies ona k nemu prisla ako slepa kura k zrnu, mlada dedinska hus vidi vidinu luxusu tak preco mu nedat ked sa mozem mat lepsie nez doma u rodicoch :-DDD
Ktovie kolke tak u neho spali :DDD