Jeho frajerka je s nim kvoli jeho peniazom a majetku ale on to nevidi

Príspevok v téme: Jeho frajerka je s nim kvoli jeho peniazom a majetku ale on to nevidi
Loj

Caute ludia, mam kamosa a kolegu, ma frajerku od jari minuleho roka. On ma skvelu pravu, dobre postavenie a dobre zaraba. Ma drahse auto, byt a moze si dovolit dovolenky a vylety kade tade po svete co aj vyuziva. Zije bohemskym zivotom, ma rad umenie a kulturu ako aj ta jeho. No jedno nevidi co sme si my ktori ho pozname vsimli.
Je to zlatokopka. Ona je z dediny, je mlada. Ma vlastnu pracu ale slabo platenu, pracuje v skolstve. Ako na prvy pohlad je mila, usmievava, povedali by ste ze skromna baba. Lenze vidiet ze zivot na vysokej nohe sa jej zapacil, spi u neho co zlatokopky robia bezne hej za luxus musia roztiahnut nohy. On ju brava na rzne podujatia, vylety a nevidi ze si ho len obmotala svojim nevinnym usmevom okolo prsta.
Ako mu otvorit oci? Viete ako v tej pesnicke od kaliho ..prisla si z vyebanej dediny, pochadzas z chudobnej rodiny ..si vyebana zlatokopka ...
Ako kamaratovi otvorit oci ze ho len vyuziva?
Nieje za tym zavist, nemyslite si, ale nemozem sa pozerat nato ako si nejaka dedinska hus obmotava muza ktory sice tiez nieje neviniatko ale zasluzi si lepsiu ktora ho bude milovat skutocne nie len preto ze ma auto, byt, prachy a dobre postavenie ..

xxxx1234

Kamarat na to pride sam. Chce to len cas. Neodporucam ti sa miesat medzi nich. Nedopadne to dobre. S kamaratom si akurat tak pokazite priatelstvo, on bude ajtak verit svojej. Potom uz vase priatelstvo nikdy nebude take ako predtym. To mi mozes verit. Hovorim z osobnej skusenosti.

Carie

No to by som rada vedela aku pracu mozete vykonavat s hentakou gramatikou, mozno hajzlidedkov alebo nejakych robosov

ahjajjaj

ak si myslíš, že je s ním jeho frajerka kvôli jeho peniazom, môžeš mu to síce povedať, ale vďačný Ti za to nebude, a len si s ním pokazíš vzťah. Jediné, čo pre neho môžeš urobiť, ak je Ti táto situácia neznesiteľná, je modliť sa. Tým pomôžeš aj sebe, aj im dvom.

snowflake

po prvé, čo mi kole oči najviac že pesnička zlatokopka je Rytmusova, nie Kaliho ,..
OK, k teme: z uvodneho prispevku nie je jasne prečo si myslíš že je zlatokopka,
to že zmenila štyl obliekania neznamená ze je zlatokopka, pokial si to kupuje za svoje! ked ju berie na rozne akcie, podujatia ako si písal,..má tam s ním ísť ako socka???? tak ked má frajera chce sa mu páčiť tak sa koli nemu parádi... a čo???
a čo že prespáva u neho?
nie je to nahodou tak že závidíš? že kamarat sa radšej venuje frajerke ako tebe? a ty frajerku nemas tak mu ju zavidis????

Carie

Ty radsej pracuj na svojej gramatike a nevsimaj si ake baby klatia tvoji kamarati. Co je ta po tom. A ze zmenila styl obliekania a uces? A co ma byt? To sa ma cely zivot obliekat rovnako a nikdy nezmenit uces?

Loj

Lebo neznasam zeny ktore motaju muzom hlavu svojim lascivnym herecky naivnym spravanim. Staci ze sa usmejka vyceri zubky na muza a ten tupučky vyraz a uz ho ma v hrsti ..

Loj

Ono vidiet ze na nej ako sa zmenila ked s nim uz nejaky cas chodila ..zmenila styl obliekania, ucesu ...ribi zo seba slecnu dolezitu. Hovori vam nieco vobec rec tela a spravania?
Ja som si to na nej aj s kamaratmi vsimol
Zmenila sa, je ina ako na zaciatku ..
Uz to nieje to neviniatko co bolo ked ho zpoznala ...zrazu je niekto