Jeho frajerka je s nim kvoli jeho peniazom a majetku ale on to nevidi

Príspevok v téme: Jeho frajerka je s nim kvoli jeho peniazom a majetku ale on to nevidi
Loj

Caute ludia, mam kamosa a kolegu, ma frajerku od jari minuleho roka. On ma skvelu pravu, dobre postavenie a dobre zaraba. Ma drahse auto, byt a moze si dovolit dovolenky a vylety kade tade po svete co aj vyuziva. Zije bohemskym zivotom, ma rad umenie a kulturu ako aj ta jeho. No jedno nevidi co sme si my ktori ho pozname vsimli.
Je to zlatokopka. Ona je z dediny, je mlada. Ma vlastnu pracu ale slabo platenu, pracuje v skolstve. Ako na prvy pohlad je mila, usmievava, povedali by ste ze skromna baba. Lenze vidiet ze zivot na vysokej nohe sa jej zapacil, spi u neho co zlatokopky robia bezne hej za luxus musia roztiahnut nohy. On ju brava na rzne podujatia, vylety a nevidi ze si ho len obmotala svojim nevinnym usmevom okolo prsta.
Ako mu otvorit oci? Viete ako v tej pesnicke od kaliho ..prisla si z vyebanej dediny, pochadzas z chudobnej rodiny ..si vyebana zlatokopka ...
Ako kamaratovi otvorit oci ze ho len vyuziva?
Nieje za tym zavist, nemyslite si, ale nemozem sa pozerat nato ako si nejaka dedinska hus obmotava muza ktory sice tiez nieje neviniatko ale zasluzi si lepsiu ktora ho bude milovat skutocne nie len preto ze ma auto, byt, prachy a dobre postavenie ..

monster_energy

vy ste fakt je***nutí ľudia... zlatokopku tu budete obhajovať a neho nadávať že má komplexy a závidí a nech sa nestará...

pre autora: určite sa s ním o tom aspoň skús porozprávať a ak už bude trvať na tom že ju "ľúbi" tak aspoň budeš mať čisté svedomie keď sa im ten ich "vzťah" pokazí. samozrejme nemôžeš ho prinútiť nič robiť, ale len mu povedz proste že si jeho kamoš a že ho máš rád tak ho chceš proste varovať aby si neuškodil.
a pre vás de***bilov čo ste nič podobné v živote nezažili tak sa láskavo nevyjadrujte ako keby ste boli odborníci na autora témy... to že sa bojí aby sa kamarátovi nestalo niečo zlé nie sú žiadne komplexy ale normálna vec. nechápem v akom svete vy žijete. existuje veľa chlapov, ktorí veľmi ľutujú že neposlúchli svojich kamarátov, ktorí ich upozornili na to že ich priateľka je kurwa. a to je len vec medzi chlapmi, ženy by sa tu vôbec nemali vyjadrovať keďže sa vždy postavia na stranu ženy za každú cenu...

ahjajjaj

ak kamarát kvôli nej vyjde na mizinu, a bude Ťa to mrzieť, môžeš mu pomôcť nejakou almužnou na prežitie. :-)

magdi_na

neviem, čo k tomuto povedať, vôbec to nemusí byť tak ako to ty vidíš, ja napríklad by som povedala, že to nie je tvoja vec, ak má padnúť na ústa tak padne a snáď sa poučí, nech to byť

Colorka

je to tvoj problem? nie je. nechaj to tak, mozno to aj tusi alebo o tom dokonca vie ale proste je mu s nou dobre a pokial tie peniaze ma tak nie je problem. ak ho neosklbava tak, ze mu nezostava ani na rozky

amalias

Podla mna na to musi prist sam. Ked mu to budes chciet ty povedat, ze sa vy dvaja pohadate. Takze podla mna sa do toho nemiesaj a nechaj, casom sa vsetko ukaze!