Nedokaze pracovat

Príspevok v téme: Nedokaze pracovat
Qwentyna

Zeny ja uz nevladzem pracovat. Nie fyzicky,ale mentalne,psychicky som znicena,vyprahnuta. Mam 36 rokov, od 15 rokov som brigadovala, po vyske som si nasla pracu. Praca ma velmi bavila,stres som zvladala lavou zadnou,mali sme toho vela,ale cim viacej toho bolo,tym viac ma praca nakopla. V praci sa znizovali stavy a posledny styria prijati, sme museli odist. Stravila som tam 6 rokov. Nevedela som si najst pracu v odbore,tak som si nasla nieco podobne za mizerny plat,ale hovorila som si,ze skusenosti sa zidu. Casom som isla do inej sfery. Tiez platovo nie dobre. Ani nastupny plat po skole som nemala taky nizky. A tu je kamen urazu. V praci su nenormalne tlaky na vykon, zisky a navyse neblaha atmosfera. Denno denny krik sefov, hadky, nadavky. Niekedy mam pocit,ze sa pozabijaju,tak sa hadaju. Na nas zamestnancov tlacia na zisky,riesia s nami svoje konflikty,zatahuju nas do vsetkeho. Vyzuria sa na nas. Vdaka tomu je aj medzi zamestnancami nevraziva atmosfera. Keby sme boli aspon oddeleny,ale su dvaja spolocnici a kazdy z nich ma u seba v kancli dvoch zamestnancov. Navrhli sme,ze by sme zamestnanci sedeli spolu,nesuhlasili. Robim tu piaty rok a idem sa zrutit. Cele sviatky som preplakala. Nedokazem sa tam vratit.

marseilfan

Jednoznačne by som sa tam už nevrátil. Ak to nezvládaš, zostaň doma a hľadaj si novú prácu. Táto ťa zabije...

sihkira

ked to je az take zle ako opisujes, tak najlepsie by bolo, keby si pracu zmenila. 5 rokov je uz dost dlha doba a zmena niekedy cloveku velmi prospeje! radsej teraz ako ked sa uplne zrutis a budes musiet byt na pnke

biatlonistka7

Chcela som napísať, že je dobré sa odosobniť, ale väčšinou dňa trávime v práci takže to jednoduché neni :/

Hhah

No, nikde v práci to jie je vo všetkom dokonalé. Ja som mala v poho ľudí v robote. .. Nevidíme do srdca autorky a ani možnosti inej práce aké má. Môže sa dostať do horšej, môže sa dostať do lepšej. .. Preto ľudia zvažujú, iní nezvažjjú, ale držia. ..

Tomaas 12345

Hhah07 :

Nežijeme v takej dobe, ale je fajn sa pozrieť na ich prácu a potom si človek uvedomí že jeho práca naozaj nie je neznesiteľná.

Kamka207 :

Empatia je niekdy potrebná ale v tomto prípade nie, v tomto prípade autorka musí len zmeniť zmýšľanie a uvedomiť si že jej práca by mohla byť oveľa oveľa horšia. Ak by som ju tu začal ľutovať tak by som ju len podporoval v jej sebalutovani a v tom že jej práca je strašná.