Ahoj :), chcem sa opýtať, koľko vody zvyknete behom dňa vypiť?
... zdá sa mi že pijem veľmi málo vody a tak ma celkom zaujíma, ako je tu u iných ľudí...
... možno aj z toho mi vyplývajú nejaké tie zdravotné problémy, len neviem sa nejak prinútiť piť viac vody, resp. zabudnem, nepociťujem smäd tak ako ostatný.
Koľko vody denne vypijete?
alicka87, každú chvíľu vypijes 2,5 dcl vody? To nie je spravny pitny rezim, zatazujes oblicky. Rano sa odporuca vypit aspon 0,5 l vlaznej vody a pocas dna sa napit, ked pocitujes smad. Ani s vodou netreba prehanat. Ta sa nachadza napr. aj v ovoci a zelenine, ktoru predpokladam vacsina z nas prijima taktiez pocas dna.
michal523, len tak pre zaujimavost, kolko vazis?
0,5 l kaqunu a 1 l vody alebo čaju
Ja niekedy dva litre, niekedy tri :)
Cez dva litre, každú chvíľu vypijem 2,5 dcl pohár vody
Vypijem tak dva litre vody, niekedy aj viac a 1 kavu. To je vsetko, co denne vypijem. A myslim, ze to je uplne postacujuce..
Myslím, tým tekutiny - vodu, prípadne čaj. Ja vypijem tak cca 1,5l/deň, viac ako 1,5l, málo kedy vypijem. V lete, pri manuálnej práci vonku je to iné, vtedy vypijem bez problémov aj 3l/deň.
Ja pijem len čistú vodu, prevažne neperlivu a doma len čistú vodu z vodovodu s trochou citrónovej šťavy. Večer si zvyknem dať harmančekový čaj, kávu nepijem vôbec.
3-4l vody
+1x caj
+1x kava
No a koľko vody teda vypijes ?
Ja vypijem vyše troch litrov.
Ja teraz takto uz ked je chladnejsie vypijem cca 1,5 litra a neratam do toho kavu a cierny caj lebo to odvodnuje
zvyknem tak do dvoch litrov vypit, niekedy menej niekedy viac ale azlezi od toho co robim lebo ked mam vela prace tak to ani poriadne nevnimam a zabudam pit, hlavne ked nie je take teplo ale snazim sa si davat pozor lebo potom u mna nastupuju velke bolesti hlavy