Dobry den. Casto si tu citam temy a dnes mi tak napadlo, ci tomu nieje tak, ze velmi vela ludi, ci uz muzov ci zien, maju nejake svoje stare lasky a byvale vztahy, ktore skoncili a oni tu svoju predoslu polovicku stale maju viac ako radi. Je tu aj vela takych tem, aj tych starsich a je to celkom putave citanie. Preto ma napadla takato diskusia. Jasne ze neni dobre sa sprtat v minulosti, ale zaujimalo by ma ci mate aj vy nejaku staru, byvalu lasku, vasu osudovu a neviete, ci pripadne nechcete zabudnut?? Cim bola vynimocna ona a cim bol vynimocny vas vztah? Ako dlho ste boli spolu a preco to skoncilo? Ako dlho po rozchode na nu myslite? A tak ma k tomu napada este to, ze ci nahodou ak naozaj to su roky co clovek s laskou spomina a nevie zabudnut ci by nestalo za to sa tej vasej starej laske ozvat? Ved ked su to naozaj v niektorych pripadoch roky, predsa to nebude len tak. Tak sa podelte o svoje pribehy lasky v tychto chladnych pochmurnych dnoch ... Pekny pracovny tyzden prajem
Stara laska nehrdzavie ?
podla mna nieco na tom je, ze ta stara laska ma nieco do seba neustale, ale clovek sa nemoze na to upinat
nehovorí sa to pre nič za nič celé roky, myslím, že všetci máme taký nejaký vzťah, ktorý aj keď možno neskončil úplne najlepšie ale pamätáme si ho tak veľmi ružovo, že tie zlé veci celkom tak odišli do zabudnutia
myslim, ze kazdy ma taku svoju prvu lasku, na ktoru nikdy nezabudne
K tej prvej by som sa nevratil nikdy. Fakt ze nikdy nikdy.
K tej druhej bohvie. Ale lubi niekoho ineho. Je to pasé a co bolo bolo.
Ta zo zakladky sa ani nerata.
A stvrta ma podviedla, takze to je automaticky 0 bodov.
Keby ta jedna z tych troch lubila co by si robil? Tym mam aj novu otazku a ze ci keby vas byvala laska lubila vratili by ste sa k nej ?
Skôr by som povedal, ze romantika existuje, ale je to tak 1 par z 10 mozno aj 1 z viac ako 10. Je to vec štatistiky a náhody. Niekto stretne svoju zivotnu partnerku na zakladke/strednej (poznam osobne taky par), niekto si niekoho najde v po 40tke (poznam taky par), niekto je cely zivot sam, niekto zije ako Casanova, niektoa proste len smolu na to, ze stretava nespravnych ludi atd a pod. Možných kombinácií je tolko, ze skutočne nemôžu vsetci ludia mat "idealny" romanticky vztah, alebo aspon "normalny". Niekto hej. Ale nie všetci, ba dokonca ani nie väčšina.
Tak mozno je z nej teraz aj alkoholicka, no to nie je teda perspektiva do zivota. Tak uz som nadobudla pocit ze vsetci maju byvale vztahy vyriesene a ta romantika ani nie je v skutocnom zivote ale len vo filmoch a serialoch XD
Nebola to samozrejme len astrológia, ludia veria v kadeco, mne je viera druhych ludi sumafuk, nech si každý verí v čo len chce, bol to skôr celý súbor takýchto veci, A mala všelijaké psychické problémy a nechcela si dať poradiť. Ja som sa s nou vsak uz nemohol ďalej utápať v alkohole. No rozišli sme sa relatívne v dobrom. Potrebovali sme zmeniť prostredie, miesta aj kamaratov a videli sme, ze kazdy chce ist odlišnou cestou. Je to strašne nadlho...
Každopádne samozrejme, ze nevyskakujem od radosti a som happy od rana do vecera, že hurá aká je samota úžasná, ale jednoducho už vzťah nijako nevyhladavam, lebo uz nemam energiu na investovanie do vztahu. Som z toho uz len obsas smutný, obcas znechutený a obsas totalne apaticky. Nemam uz vieru na to zivit v sebe nadej v "lasku". Je to uz vyčerpávajúce.
A tak uz mame aspon favoritku, tu zo zakladnej, zrejme prvu lasku, najviac citove vazby vraj maju muzi voci prvym laskam. tak to tak asi bude.
Tak ta prva je dobre ze si sa z toho dostal, to klobuk dole. Ta druha dost smutne pre mna ze ste sa rozisli kvoli viere a astrologii, sory za uprimnost ale dost smutne. Rozisla sa ona s tebou alebo ty s nou? A ta tretia, tak tam asi uz nic ked nefunguje chemia ale mozno by sa to u nej zmenilo casom. A uz teda nie si v kontakte ani s jednou? A nech to zneje aj naivne kolko chce tak podla mna clovek sa nemoze nikdy celkom zmierit s tym zit sam, lebo je to geneticky dana vec, tvorit par.