Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stara laska nehrdzavie ?

Príspevok v téme: Stara laska nehrdzavie ?
Vidla

Dobry den. Casto si tu citam temy a dnes mi tak napadlo, ci tomu nieje tak, ze velmi vela ludi, ci uz muzov ci zien, maju nejake svoje stare lasky a byvale vztahy, ktore skoncili a oni tu svoju predoslu polovicku stale maju viac ako radi. Je tu aj vela takych tem, aj tych starsich a je to celkom putave citanie. Preto ma napadla takato diskusia. Jasne ze neni dobre sa sprtat v minulosti, ale zaujimalo by ma ci mate aj vy nejaku staru, byvalu lasku, vasu osudovu a neviete, ci pripadne nechcete zabudnut?? Cim bola vynimocna ona a cim bol vynimocny vas vztah? Ako dlho ste boli spolu a preco to skoncilo? Ako dlho po rozchode na nu myslite? A tak ma k tomu napada este to, ze ci nahodou ak naozaj to su roky co clovek s laskou spomina a nevie zabudnut ci by nestalo za to sa tej vasej starej laske ozvat? Ved ked su to naozaj v niektorych pripadoch roky, predsa to nebude len tak. Tak sa podelte o svoje pribehy lasky v tychto chladnych pochmurnych dnoch ... Pekny pracovny tyzden prajem

Charles Bukowski

Ta, co ma len využívala bola velmi pekna a velmi inteligentna. Ale bola velmi egocentricka. Vsetko len ja ja ja.
S tou druhou som si rozumel hlavne v umeleckých veciach, filmy, hudba a hlavne literatura. Ale sme si aj v inych veciach sadli, len po case sme sa skor vzájomne tahali dole. Ona mala tazke detstvo a psychické problémy a ja som vtedy mal dost krusnu epizodu vo svojom zivote. Vela sme pili a bolo to dosť divoké. Napokon, ja som v nej videl nieco, co nebola a ona videla vo mne co som nebol. V retrospektíve sme vsak boli velmi mladi a zazivali dost citovi chaos. Hodili sme sa k sebe az prilis, az to napokon stroskotalo.
Ale ako hovorím, je teraz stastna a ja som s tym iz vyrovnany. Zivot ide dalej.
PS: mna zaujima, co ma zena v hlave a srdci a nie ci vyzera ako topmodelka. Mam rad prirodzene zeny a nie kilo mejkapu. Hovorim veci narovinu, takze aj moja partnerka by mala byt priama a neskrývat svoje city myšlienky.
Ale ja uz neverim, ze si niekoho ma cely zivot najdem a posledne 2 roky som sam a zmiereny so svojou samotou.
Človek je prispôsobivý materiál tvor, vznikne si ma všetko.

Vidla

No dobre a su to teda tie vase osudove lasky? Ci nemate nikoho takeho? Charles Bukowski a v com boli take vynimocne tie dve ? Nebola to len fyzicka krasa ? Co si myslite da sa niekoho roky lubit bez toho ze je to opetovane?

Betka132

No ja som prave zistila ze je to tak jak pise Charles, ked som prilis dobra a pomaham chlapovi a som mu vdacna a podakujem za kazdu kravinu tak si ma nevazi a nema ku mne vobec uctu. Ale okolo takej potvory co ho len vyuziva a taha z neho peniaze a komanduje ho, rozkazuje mu, okolo takej bude skakat, taku bude zboznovat a na rukach nosit. Zazila som.

Charles Bukowski

Ale bol som potom s jednou, s ktorou to klapalo, ale každý sme mali iné očakávania a tak to skončilo. Ma teraz niekoho iného a nebudem jej to kaziť tym, ze sa budem pripomínať. Minulost je minulosť, treba sa z nej poučiť a ísť ďalej. Stále ďalej...

Charles Bukowski

Mal som taku, ktora ma vo všetkom len využívala a keď som ju potreboval, tak tu nebola. Nikdy nepovedala za nic dakujem, nic si nevazila. Ked som nieco povedal, co sa jej nepacilo, hned zacala citovo vydierat. Vzdy len "pls dojdi hned", "mohol by si toto a tamto", "nemam práve peniaze", atd. Ked som chcel ist s najlepším kamosom 1x do týždňa von, hned bolo zle, ze preco nemôže ist aj ona, prečo vlastné za nim chodim... A ked ona isla kazdy den za svojimi kamoškami a kamošmi, to bolo ok a najlepšie bolo, ked mi o 3tej rano zavola, nech po ňu dojdem, ked bola ozrata v meste a ja samozrejme hned za nou. A všetci mi pritom hovorili, ze ma len využíva a ja som ju furt obranoval.
Našťastie sa mi otvorili oči a videl som ako to realne je a rozišli sme sa. Číslo vymazané, facebook blokovany, dakujem, neprosím.
Keďže sa snazim vo všetkom zlom vidieť niečo dobré, beriem to ako ďalšiu skúsenosť a viem aspoň načo si dávať do budúcna pozor.

Vidla

Gaaspi a ty si ju preco nechcel? Nebola dost pekna ? A mozno prave ty si bol pre nu tou osudovou laskou.
A charles bukowski mozno tak isto ked ste to zazili podobne.

Vidla

A to sa nestava ze mila, dobra, skromna, citliva, inteligentna, ale nie prilis atraktivna zena lubi vypocitaveho a falosneho idiota ? Podla mna aj toto sa deje. Ale co si vacsinou vsimam tak prave pekny ale dusou nedobry ludia su vacsinou tymi ktory su brani za tych osudovych partnerov, ze kvoli nim sa trapia prave ti mily a dobry. Inak nemam na mysli otravovanie niekoho, iba ma zaujimalo ci naozaj niektore city prezivaju platonicky aj dlhe roky.

Charles Bukowski

Gaaspi: zazil som nieco podobne. Ono je to vsetko na hlavu postavené. Každý tu hovorí ako chce niekoho dobrého, milého, ohľaduplného, atd. atd. lebo tie zeny mali nejako idiota za byvaleho a no a tých dobrych, milých, ohľaduplných využívajú vypočítavé ženské. Je to celé presne naopak.
Ale taký je život. Plný prekvapení... aj tých veľmi negatívnych...

Gaaspi

Ja som kvôli tomu musel meniť číslo. Kedysi dávno som dvoril ženskej ktorá mi potom dlho nedala pokoj. Bola to láska k využívaniu nie k človeku ale láska ako láska. Jej vyhovolo že som dobráčisko od kosti a využívala to ako sa len dá. Medzitým mala iných ktorí sa jej aj chemicky páčili, ale tí zistili že aká je tak ju nechala a tak sa vždy ozvala "starej láske" teda neatraktívnemu zúfalcovi ktorý bol rád že o neho vôbec nejaká javí záujem a mohla tak ďalej koňovať. Keď neni kôň stačí aj somár. Prestalo to až keď som ju odsekol úplne. Preto je lepšie neriešiť vzťahy lebo z toho sú len problémy a len doplatiť na to sa dá.