Manzelky,partnerky preco podvadzate svojich chlapov?

Príspevok v téme: Manzelky,partnerky preco podvadzate svojich chlapov?
zdradca

Niekolko rokov pracujem v zahranici. A cim dalej tym viac stretavam chlapov na stavbach, vodicov kamionov proste chlapov pracujucich vonku co su rozvedeny s dôvodu nevery partnerky. Pritom ide poväcsine o chlapov,co maju rodiny. Väcsina s nich vonku nechce byt no kazdy vieme aka je situacia s pracou na Slovensku. Nova doba do ktorej padame je namierena proti tradicnej rodine a sami im neverou nahravame a rozbijame si rodiny.
Tak sa pytam Vas zienky nevernice,preco to robite? Preco obetujete svoju rodinu,ci fungujuci vztah kvoli chvilke rozkose?
Co Vas k tomu vedie? Samota? Adrenalin s pokusenia? Lepsi sex? Ci co?
Myslite,ze chlapom nieje luto, ze nemozu byt s vami, s detmi?
PROSIM OSPRAVEDLNTE MOJ PRAVOPIS,IDE MI HLAVNE O PODSTATU

Majka 15

Ja som nedávno počula ako sa rozprávali predavačky na benzínke. Jedna z nich hovorila ako bol za ňou poľský kamionista s 20 eurovkou, že "fajčíš"? Tá druhá hovorila, že ona tiež neznáša keď sa jej to nejaký kamionista opýta. Tak sa to asi stáva často.

danielka216

mna udivuje to, ze muz ked podvadza je to fajn, nik to neriesi, ale akonahle podvedie zena, tak je to konecna.

irga85

nikdy by som to nespravila môjmu chlapovi! pokiaľ žena ľúbi a má všetko vo vzťahu, tak nemá dôvod na podvádzanie!

EV365

srnec28 : Tvoje vysoké kvality spočívajú v šírení pohlavných chorôb? Meno srnec nepôsobí dominantne. :-D

bleska47

Človek si vždy dôvod nájde. Z toho treba vychádzať. Netreba ani ísť za hranice aby manželka /manžel podvádzal. Stačí ísť do kúpeľov, hocikam na Slovensku. To je hotový raj pre nevery. Koľko českých štetiniek tam doslova čaká na svojho amanta Poznám ženu, ktorá bola vydatá pätnásť rokov, z toho takmer desať rokov udržiavala vzťah so ženatým. A nebolo to neskôr len v rámci kúpeľov. Už to bolo o dovolenkách atď. Jej manžel žral jej klamstvá dlhé roky a milenec ženatý tiež. Nakoniec sa rozišli. A že láska? Príjemné s užitočným... Nie laska. A dobrý sex, ktorý ťažko zažije s manželkou. Nie nadarmo sa hovorí, že najlepšie milenky su vydáte paničky.