Akí chlapi majú partnerky...

Príspevok v téme: Akí chlapi majú partnerky...
monster_energy

Keď si tu tak čítam témy, dosť žien si tu sťažuje na svojich chlapov... posledná téma Instagram... a ďalšie, chlap príliš hrá počítačové hry, chlap je nezamestnaný a nechce sa mu robiť, chlap nechce pomáhať s domácnosťou, chlap podvádza, chlap príliš často chodí piť s kamošmi, chlap ju bije a nadáva... proste keď vidím aké hovädá majú partnerky...

A potom si tu sťažujú na samotu takí chlapi, ktorí by boli ideálni partneri. Písali tu takí, ktorí majú sporiadaný život, cvičia, majú dobrú prácu, sú slušní, nefajčia, nepijú, vedia variť, vedia sa postarať o domácnosť a navariť... a takí ženy nemajú... Prečo? Niekde asi bude chyba... Čo je na nich zlé? Možno sú pre tie ženy až príliš dokonalí? Alebo sú nudní? Prečo ženy zostávajú so svojimi hovädami chlapmi keď im tak veľmi vadia? Že ich "milujú"? Tak potom asi musia byť masochistky keď napriek tomu všetkému zostávajú s takým chlapom vo vzťahu. A to hovorím o prípadoch kedy je rozvod ľahký - keď nemajú deti. Iné expertky si s takým aj niekedy stihnú urobiť deti a potom majú zo života peklo a si prídu sťažovať na internet.

Mne sa nad tým proste rozum zastavuje. Ak ti robí zle a nechce sa zmeniť tak sa s ním rozveď a daj šancu slušnému chlapovi. A nie tu vyplakávať ako stále robí hento a tamto a ako ti to veľmi ubližuje no napriek tomu ho "miluješ"...

EMMMAA

Tiez si myslim, ze na taketo fora chodia len ludia, ktory maju privela casu alebo su nestastni a preto tu furt vypisuju a stazuju sa..

BJ 2

Betka, dnes musis s chlapom pockat 5 rokov v spolocnej domacnosti, predcim si trufnes na dieta. Inak zle dopadnes. Ale aj po 5 rokoch mozes dopadnut zle, niektori sa menia az potom neskor.
Proste cira hroza, dnesne vztahy, to nieje tragikomedia, ale horor.

car_olinaSS

Kazdi ma svoje pre a proti a treba cloveka treba respektovat taki aki je, ked sa uz dvaja rozhodli spolu zit...

To je moj nazor, na celu tuto problematiku...
Nikto nie je dokonaly!..

Betka132

Akonato no toto bola tragikomedia pre mna skor tragedia. Zila som s nim necely rok ale odisla by som uz aj skorej len tu kde som nie je lahke najst prenajom ktory by som si mohla dovolit. Ked som odisla vypisoval mojmu bratovi nech ma presvedci nech sa vratim a volal mojej mame aby sa jej na mna stazoval. Uplne chory mozog. Ale napriek vsetkemu bolo velke stastie ze sme nemali dieta, toto bol typ co by sa mi cez neho mstil a chcel ma cez neho znicit.

Akonato

Betka, kolko si s nim zila? Tak dobre som sa davno nezasmiala.Mohla by si napisat grotesku:"Moj zivot s..'Namiesto pusy posli mi peniaze?
Ja si myslim, ze niektori muzi sa nadhodnocuju a ziju v deziluzii o svojom velikasstve, a namiesto vdaky ju podvedu, prii tom nemaju sami co ponuknut, este si ani ani trenky neoperu :DD

EV365

Miki90 : Tak to si bohatý človek keď máš všetko čo potrebuješ. Slečnu na/zo stretnutia odvez aspoň taxíkom.