Manželstvo

kitti

JA1. Vies teraz ked uz aj ja som po vsetkom,hovorim,ze je to normalne. Aj ja som mala obavi,strach,alebo ja neviem co vlastne. Bala som sa zo vsetkeho.
Ale ked sa mate radi a aj on teba tak potom je to normalne. Mesiac ti prejde tak rychlo,ze si to ani neuvedomujes a potom,ze len stojis pred oltarom a ze budes strastne stastna. Bude to tvoj najkrajsi den v tvojom zivote,len velmi rychlo to ubehne...

mmmmm

ja som dva dni pred svadbou dostala taku depku.... revala som ani som nevedela preco... pred sobasom som bola na spoved a knazovi som tam vyplakavala, ze neviem, ci sa mam vydat, hoci mam svojho snubenca rada..(musel si o mne mysliet..)... Svadobny den bol krasny, pokojny a radostny... a po roku nic nelutujem a nechapem z coho som mala take obavy.. asi je to pred svatbou normalne..

ja1

ahojte, to je tema, ktoru dnes potrebujem. O mesiac sa mame brat a ja som dnes v noci zistila ze to chcem posunut alebo zmenit :( Hrozne sa zrazu bojim. 5 rokov som sa na tento den tesila. Svojho snubenca lubim najviac na svete a nechapem co sa to deje :(

kitti

Sabrinka,diki za pekne slovicka.
Svadba sa nam vydarila super.Od svadby sme -ja neviem este "milší" ku sebe. Som rada,ze sa tomu aj on tesi,ze konecne sme svoji,a uz nas nic nerozdeli.....

sabrinka

Ahoj Kitti, dufam ze svatba prebehla v poriadku. Prajem vsetko naj...Snad len pre povzbudenie. Myslim, ze je prirodzene, ze vatsina bab ma pred svadbou zmiesane pocity a najradsej by svadbu zrusila. Je to tym, ze vstupujes do niecoho noveho a z toho ma vatsina z nas obavy. Ja som mala pred svatbou taktiez vseliake pocity a ten tyzden pred by som svatbu najradsej zrusila a najhorsi bol den pred...no a do dnesneho dna som stastne vydata uz 11 rokov, VELA STASTIA, pa

julia 25

Ahoj vsetci, my mame svadbu buducu sobotu a tiez sa trochu bojime ako to vsetko dopadne, ake bude pocasie, aby nikto neochorel....je to asi normalne, stres a napatie patria k zivotu, je to taky adrenalin, a pocit ci sme sa rozhodli spravne??? To ukaze sam zivot, ako hovorila moja prababicka - manzelstvo je ako sportka - bud vyjde alebo nevyjde. Prajem vsetkym vela stastia do manzelstva a vela lasky a porozumenia.

trinity

Ja mam teraz dva dni pred svadbou, mala som na planovanie iba 7dni, som celkom nervozna, moj zaludok sa trasie a neviem pred cim, ale mam strasidelny strach!!!Co mam robit???

agina

kitti ja som sa vydavala pred rokom... pred svadbou som mala ine problemy, nez rozmyslat nad tym, ci robim dobre, alebo nie.Pred svadbou boli same stresy, pretoze nam zrusili salu 3x!!! A to dva tyzdne pred svadbou...takisto s kolacmi bol problem a k tomu tisic inych veci.Uz sme si aj hovorili, ze asi nam nie je sudene zobrat sa.Aj sme sa vadili, ale to je normalne.Bolo tam stale take napatie...ale prisiel den svadby, vsetok ten stres a napatie opadlo a my sme si to uzivali plnymi duskami.Uz rok to bude, co sme spolu fakt stastni.Uz len s usmevom spominame na tie na se svadobne pripravy.Vela informacii som cerpala zo stranky www.mojasvadba.sk je tam aj super forum, baby su tam velmi zlate.Mozes si tam dat aj svoj pripravny album s fotkami a aj svadobny.Cerpaj informacie tam.