Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manželstvo

?hviezdicka

aj ja som ten pocit mala a po 2 mesiacoch manzelstva som lutovala, ze som si ho vzala, zacal byt az chorobne ziarlivy, a temy ako nemaluj sa, preco sa s nim rozpravas, som ta videl ako si sa nanho lepila.... boli na dennom poriadku. po 2 rokoch sme sa rozisli, prave sa rozvadzame, je to tazke a ta zla som ja. drzim ti palce aby si bola stastna

mirkaaa

kitti vsetky nevesty maju zmiesane pocity, ja som este len no ked sa to tak da povedat, ze este len zasnubena a budem rada ak mi napises ako si to pozvladala vsetko..

kitti

Som si ista,ze sa zanho chcem vydat. Ma svoje chyby-ako aj ja,ale lubim ho.Len mam strach,asi mate pravdu,ze mozno preto,ze som to este nezazila(dufam,ze to bude prvy a posledny krat).Nic by sa nemalo zmenit len to,ze to budeme mat na papieri.Myslela som si,ze taky pocit ste mali viacerí,tak asi nie.Chcela som si precitat,ako ste sa aj vy citili pred svadbou.Take nazori,ked ste dotyčného mali radi a predsa ste mali strach.Mozno aj nejake trapasi... Dufam,ze ja ich nebudem mat...

mirkaaa

kitti drzim palceky o tie 3 tyzdne aby to dopadlo podla tvojich predstav.Ked ma poziadal priatel o ruku tak som sa klepala este hodinu po tom,ale dufam,ze ten strach je len strach a nie pochybnosti..Ale pocula som,ze vsetky nevesty to prezivaju a dokonca naposledy nevesta v den svadby hovorila,ze cely tyzden preplakala,ze tiez mala take pocity myslim,ze je to normalne,ale to je len moj nazor...

Soraja

skriatok a etse nieco, ja jej nevravim, ze nech sa vyda, to bolo jej rozhodnutie, etraz pochybuje, je to lena len an nej, ako s arozhodne, ale podla mna je rozhodnuta, len ma strach. Co je normalne, ze clovek ma strach pred niecim, co este nezazil. Ved sme ludia.

Soraja

skriatok ja s apod cepiec rozhodne nezeniem, len vravim, ze je to krasne, ked sa dvaja miluju a chcu spojit svoje zivote, ved je to uplna nadhera. A cas podla mna nehra ziadnu rolu. Ci ho pozna dva roky,alebo pät rokov, mozu byt spolu este tri roky, ale lepsie ho spoznat nemusi. POznam manzelstva, ked s avzali po jedenastich rokoch a manzelstvo stroskotalo. A manzelstva ktore vznikli po roku vydrzali doteraz.
Ked mu poveda ano, ked sa jej pytal, ci si ho chce vziat, tak to tak chcelka a je normalne, ze je pred svadbou nervozna. To je kazdy a kazdy ma pochybnosti.

skriatok

kalinka, vies, niekedy treba veci aj poriesit, netreba konat pudovo. Nie sme zvieratka:) Soraja, preto, ze ty sa nemozes dockat, az pojdes pod cepiec, neznamena to, ze do chomuta sa treba zapriahnut s hocikym, ako som uz pisala, zijem s partnerom 5 rokov a je nam super, mam nulove pochybnosti, co sa tyka tohto cloveka a ked ma poziada o ruku, bude to len dalsim krokom, aj ked vo vztahu sa nam nic nezmeni. A ako vravim, dva roky spoluzitia nie su dlho. Dlho je 20. Nasi su spolu 43 rokov. To je teda dllllho. Co povies?

kalinka

Neanalyzuj to a nerozoberaj. Keď je Vám spolu dobre 2 roky a miluješ ho, tak neváhaj. Čím viac sa budeš nad tým zamýšľať, tým viac prekážok a chýb v tom nájdeš.Ja som sa vydala v 20, lebo som musela. Urobila som najlepšiu vec v živote. Vôbec som nerozmýšľala vtedy nad tým či je to dobre, alebo zle. Jednoducho sme sa mali radi a sme spolu už 17 rokov. Teraz by som chcela 3 dieťa. Rozoberám to zo všetkých strán a neviem sa k tomu odhodlať. Stále si kladiem otázky a analyzujem to dookola. Keby som počúvala srdce, tak dnes už mám trojročného maznáčika. Ak srdce hovorí, že je to ten pravý nerieš to!

trinity

No ja tiež žijem s priateľom dva roky a pol roka sme spolu dlhšie... ale nemám celkom istý pocit ohľadne tej svadby... vôbec sa do toho neženiem, hoci mám tiež už 27 rokov. Nejdem to urýchľovať ani súriť, ale neviem, či si budem niekedy istá