Manželstvo

Soraja

kitti moja kolegyna sa ide vydavat o mesiac a tiez ma pochybnosti. To je podla mna normalne. Ukludni sa, ste spolu uz dlho, je vam spolu krasne. Tes sa z peknych chvil, zo svadobnych priprav. Vazne by som dala cokolvek za to, aby som mala ja svadbu,ale toho s atak skoro nedockam. No ale je normalne, ze mas strach. Neboj, vsetko bude krasne a v pohodicke.:-) hlavu hore a tes sa:-)

kitti

Viem,ze clovek sa moze zmenit.Teraz je taky a o par rokov sa moze zmenit na nespoznanie. Ja len uz mam aj take blbe sny,asi od strachu...
Mam uz pomali tridsat,do teraz som si velmi vyberavala,aby som nasla toho praveho.Mozno aj kvôli veku sa uz bojim.Len som bola zvedava,ci ste nemali strach pred svadbou.

Soraja

preco by ho nemohla poznat dobre? myslim, ze dva roky spoluzitia uplne stacia na to, aby sa poznali super. Ale vies, clovek s amoze zmenit aj po 10 rokoch manzelstva, nic nie je iste.

skriatok

kitti po dvoch rokoch (necelych) spoluzitia ho nepoznas az tak dobre, ja s tym svojim zijem 5 a az teraz mozem prehlasit, ze ho poznam...Pochybnosti nemam.

Soraja

neblazni, ked je to takto super medzi vami, aj to tak zostane, neboj: len vas spolocny zivot bude na papieri. A posuniete vztah trochu dalej. Tes sa z toho a bud stastna. Nevies si predstavit co by som dala za to ja:-(