Drzý kolega

Príspevok v téme: Drzý kolega
TterkaT

Nastúpila som do práce, pracujem v jednej agentúre a pracujem aj s vysokoškolsky vzdelanými ľuďmi. V práci som upozornila na veľmi neseriózne správanie kolegu a ten sa mi vysmieva, že som hlupaňa bez vzdelania (mám SŠ, on študuje VŠ). Vraj s ľuďmi ako som ja, by sa malo niečo urobiť. Neskutočný arogantný človek a to má len 23 rokov! Ako by ste reagovali? Priznám sa, dotklo sa ma to.

1sandra

Urcite sa tak nesprava len k tebe, takze si to neber osobne. Takito grazli si hladaju dalsie a dalsie obete, no a teraz ma na muske proste teba. Hodila by som ho do ignore....nezdravit, nekomunikovat, ani sa nanho uz druhym nestazovat.

Tutenstein_xD

Je to obyčajný hlupák a nič viac. Jemu sa to raz vráti. Poprípade si lieči svoje komplexy z minulosti. Možno ho šikanovali, nemal kamarátov a teraz si to týmto spôsobom kompenzuje.

zitnanka58

Taktiež ti odporúčam, aby si ho ingorovala. Potom ho to bude štvať, že ho ignoruješ a s týmito rečami prestane!

ivcaP

Ignorovat, nevie ako ma zaujat tak robi toto, klasicky muzsky styl, ked si niekto o sebe mysli ze je majster sveta, nemam takych rada, ignoruj, nevsimaj si to a nezaluj na neho.

zampana

nevsimala by som si ho! za to, ze on studuje a ty mas len ukoncenu strednu skolu sa ti nema co vysmievat! niekedy ludia, ktory nemaju vysoke vzdelanie su mudrejsi ako ti, ktory maju desat titulov pred menom a za menom (obrazne napisane) :D

Dr House

ved ani ten tvoj kolega nema Vš...píšeš že študuje tak sa o to opri a pekne mu to vrát :D...povec mu že ani on nemá vysokú školu...a hlavne sa ho opýtaj na aké znamky sa učí....tipujem že mu ta škola moc nejde ale tak Vš spraví každy kto ju ozaj chce..