Nevladzem uz zit ako zijem

Príspevok v téme: Nevladzem uz zit ako zijem
Neznama303

Ahojte ,mozno sa chcem len vyrozpravat lebo nemam komu ..momentalne citim v srdci velky smutok pocit samoty som 29 rocna slobodna mamicka s jednym dietatom 9 rocnym a uz nevladzem dalej sama bojovat so zivotom . Otec dietata nas opustil a rozhodol sa zit zivot tynedzera ktory mu vyhovuje a rodina mu nechyba..... Na Svojej ceste zivotom spoznavam len zlych a nedoprajnych ludi ktory mi ublizuju alebo vyuziju a odhodia . Preco je svet taky zakerny a zly ???? Tazko sa hlada priatel ktoremu sa da verit . A tak velmi mi chyba laska od muza ktory by za mna dal zivot a aj ja za neho a za nasu rodinku . Nepotrebujem bohateho len takeho ktory vie milovat srdcom a neklame . Niekedy pre mna zivot nema zmysel zijem lebo musim kvoli dietatu . Ale nic ma netesi a nezaujima stale sa citim sklamana zivotom . Prezila som si velmi vela zleho a keby ze nemam to dieta tak uz tu neni som davno . Ano mnohy mi teraz poviete mas dieta to ti dava lasku a ma ta tesit to je najviac . Ale kazdy vie ze zena potrebuje aj lasku muza a rodinu a nech som akokolvek silna aj ja som iba clovek a dolahlo uz vsetko na mna .... Chyba mi uprimne objatie ,bozky a pocit lasky od muza . Som 5 rokov sama a nevladzem uz takto dalej .....nemusite mi tu nic pisat ked nechcete ja len sa nemam komu vyrozpravat ozaj nemam nikoho len to dieta a dietatu take reci nemozem povedat .....tak aspon takto sem .....Dufam ze budem vladat bojovat aspon do 18 rokov mojho dietata a ked si zariadi uz svoj zivot v dospelosti s vlastnou rodinou potom svoj zivot ubohy ukoncim ....navyse mam aj zdravotne problemy ktore mi brania sa zamestnat tak potom uz nebudem mat co stratit....vsetkym zenam a muzom ktory mate kompletne rodiny a ste stastny,zdravy prajem len to najlepsie v zivote a drzte sa svojich rodin navzdy lebo ak je clovek sam a chory tak zivot nema zmysel,radost a lasku ale je to iba boj o prezitie .........

Akonato

No poviem ti, ze velmi vysoko si kladies latku, ked celu svoju existenciy upinas k muzovi. Byt zamilovany je krasne, ale mat niekoho loajalneho, kto pozna tvoje chyby a stoji pri tebe v dobrom zlom nie je lakomy a stara sa o teba, to neviem ktory muz ti poskytne.Takych je minimum. Vela lasky by si mala dostat od rodicov.Najlepsie kamaratky.Sesternice tety rodina. Kamarati. Ak stretavas len zlych ludi, zacni hladat v kostole a cirkevnych zboroch.Aj ked je to neuveritelne, su ludia tam co maju cenu diamanta.Ktory tu budu pre teba v tazkych chvilach.Ak sa chces odpravit po 18 rokoch msla by si sa zacat v prvom rade modlit.Hladat Boha.Zavolat na linku Samaritanov- prevencia samovrazdy. Ze sa nemozes zamestnat- mas vela volneho casu nicnerobenia a rozmyslania- vtedy je cas na myslienky nudu a hluposti.Najjst si nejaku cinnost z domu aby sa tvoja mysel zamestnala. Hovoris, ze potom svoj biedny zivot ukoncis- tvoje dieta nema otca, ty sa chces zabit- bude sirota. Zranis ho velmi.Laska matky a dietata je najvacsia na svete a nic ju neprekona. Niekedy si ludia povedia, ze neveria v Boha vsetko si chcu riesit sami, nakoniec stroskotaju.Musis nsjst v sebe tu pokoru volat o pomoc.A dalsia vec- nikde neni napisane, ze toho princa nestretnes.Ja som uz tolko pripadov pocula stastnych koncov.Ze ty nevies teraz, co bude za 10 rokov Nezahadzuj svoj zivot.A vaz si to co mas zatial a modli sa, aby bolo lepsie. Lepsie ti poradit neviem, ale ak len jednu vec zmenis k lepsiemu, budem sa tesit.

elizza

Mozno by si mala zmenit uplne od zaciatku svoj zivot. Mozno sa prestahovat do ineho mesta a tak. Musis zacat vnimat zivot trochu inak, lepsie. Lebo ked budes stale na taketo veci mysliet, tak stale budes znechutena zo zivota.

momentik

Guga13 a neskodi ti citanie tychto depresivnych vylevov? Urcite budes dobra lekarka, raz k tebe zajdem. :)) Mozes byt sportova, to by bavilo mna. Alebo aj ocna, mozno aj ine.

Kin

Neznáma, skús ísť vonku s kamarátkou, alebo aj sama do cajovne či kaviarne niekedy. Netreba vzdávať veci alebo zatvrdzovať srdce ❤️. Radšej hľadať prostriedky, ako si uľaviť, pomôcť a rozveseliť sa.

Je pravda, že ľudia veľa veci nezvládnu, keď nevnímame ani Boha. Ak by si žila pre Boha, vidíš veci inak. Ja by som sa k Nemu najradšej obrátila skrze Krista, lebo vo veľmi veľa prípadoch nemáme silu ani chuť, ani dôvod, ale Boh dáva opak. Boh zmýšľa inakšie a dáva človeku nádej a nie stroskotanie životné alebo večné. Treba sa Ho opýtať, klamať v tomto prípade nebudem.

Guga13

ja len píšem čo si myslím. Z knižnice mám teraz Tajomný ostrov, tento týždeň máme v škole demo.
Nechcem byť psycholog. Na to treba asi trpezlivosť a ja som dosť divá. Chcem byť lekárka. neiem ešte presne aká, nie zubárka ani onkologička ani psychiatrička nie.

momentik

Guga13, ty budes psycholog, alebo si riadne dokafres psychiku pri takomto citani. Nechces to zmenit? Zapis sa do kniznice a citaj nieco hodnotne, nech nezcvoknes, bolo by ta skoda.

Guga13

ja ešte o láske nejakého muža neuvažujem, stačí mi ocko. Ale v tom, čo ste písali, mi chýbajú Vaše kamarátky. Kamaráti sú dôležití pre to, aby bol človek šťastný. So synom keď idete na ihrisko, nestretnete tam iné mamičky, ktoré by ste si potom pozvali k sebe na kávu a porozprávali by ste sa? Alebo keď idete preňho do školy? Aj dospelí zvykli hrať volejbal alebo ping pong, alebo bowling. Niečo také, čo Vás nebude bolieť, keď to budete robiť a bude sa Vám páčiť a potom nebudete smutná. Toho kreténa, čo Vás nechal s dieťatko samú a odišiel, neľutujte, taký človek nech ide do kelu.

ahjajjaj

ahoj neznama, to, že sa nevieš riadne zamestnať riadne zametá Tvojím sebavedomím, a spôsobuje zdravotné problémy aj navyše, k tým, ktoré už máš.
Ja by som si to zadelila do 3 kategórií:
1) zdravie.
riešenie: lekári, lieky, výživa, pohyb
nepíšeš, aké máš problémy, možno by sme Ti vedeli niečo poradiť.
2) práca
rieš problém č. 1, a možno sa tým vyrieši aj problém č. 2. Existujú práce na polovičný úväzok, alebo na brigádu... si zaregistrovaná na úrade práce, na profesii.sk, a všade, kde sa len dá?
Daj si inzerát do miestnych novín, že postrážiš dieťa, postaráš sa o chorého dospelého, pomôžeš upratovať, čokoľvek.
Nadobudneš aj nejaké sociálne kontakty a pod.
3. láska
Predovšetkým buduj sociálne kontakty. S rodičmi spolužiakov Tvojho dieťaťa, ohľadne školy, ber na seba nejaké zadania a úlohy, ktoré tam vzniknú.
Venuj sa pohybu v súlade s Tvojím zdravotným stavom.
Malo by Ti to zlepšiť náladu, a dobrá nálada je nákazlivá, tak sa môžeš registrovať na niektorej zoznamke na internete, je dosť veľa mužov, ktorí si hľadajú ženu do života a prijmú aj dieťa, ak má.