Vážny problém vo vzťahu

Príspevok v téme: Vážny problém vo vzťahu
Karol_vy

S priateľkou som pol roka, mne je 25, jej 23. Bývame spolu. Pred časom ako sme začali spolu chodiť sme sa poznali pol roka. Ja som ešte pred ňou priateľku nemal. Len jeden úlet, ktorý ma mrzí. V tom čase keď sme sa poznali sme sem tam šli na výlet - na hory, najprv s viacerými ľuďmi, neskôr sami. Mne sa páčila ale myslel som si že nikoho nechce. A taktiež som chodil na takéto výlety aj s inými kamarátkami. Ona ma už chcel skôr.

Už viac krát mi veľmi vyčítala že som vtedy pred naším vzťahom chodil s inými kamarátkami na výlety, osamote a že som nezavolal ju. Včera sme mali ísť na výlet, ja som navrhol miesto kde som bol pred naším vzťahom s kamarátkou a týmto to začalo. Včera to už bolo dosť extrémne, povedala že ma preto opustí lebo som vždy nechcel ju a že sa mi páčilo iné dievča a že som s ňou len preto že aby som nebol sám že som ju chcel len preto že ma tamtie nechceli a podobné výčitky. Ja viem že som sa do nej zaľúbil neskôr ale moje city sú pravé. Veľmi mi toto trhá srdce. Ak sa mi aj nejaké dievča pred našim vzťahom páčilo, so žiadnou som nič ani nemal, len sme boli na výlete.

Ja ju milujem, všetok čas a energiu dávam do našej novej domácnosti do nej, do spoločných aktivít. Neviem už čo mám robiť. Povedala, že odíde. Oddelila postele a spala sama. Mne to trhá srdce. Povedala že už ma viac nechce.
Už to urobila viac krát ale vždy sa to udobrí. Nikde ale ešte neurobila toto čo včera. Udierala ma keď som ju chcel pohladiť, odháňala od seba. Nevedel som ju upokojiť, nijako. Všimol som si že sa toto stáva keď príde menštruácia. Ale nie je to 100% pravidlo. Ja si už neviem rady čo mám robiť :( Milujem ju strašne.

Akonato

Od vcera sa mi zacalo zjavovat, ze prispievat mozu len zaregistrovani uzivatelia. A musim vyplnat stvorceky, kde je semafor, bycikle auta pol hodinu sa s tym hrat.
Dobre to domrvili uz asi nebudem prispievat.Nemam na to cas.
Aj ostatnym to tak zjavuje ci len mne??

Akonato

Vsak ale sam si si odpovedal
1.Nechces ju statit
2.Sprava sa k tebe ako k hovnu a ty to akceptujes
3.Velmi ju milujes nechces ju nechat odist
Teraz si len kratko s nou po xy rokoch budes mat pri nej tak znicene sebavedomie a sebauctu, ze ak aj budes chciet odist, nebudes vladat a uz ti jej moresy nebudu pripadat take rozkosne
A to, ze ta chce opustit z ty sa jej na just vnucujes, tak tym si si ziadne body u mna neziskas.To su take typy ludi, ze nech sa aj roxkrajas nikdy nebudes pre nu dost dobry, lebo vidi len druhych chyby nikdy nie svojr.Mam bohate skusenosti s takymi ludmi uz ich posielam rovno do riti pred tym som sa trapila roky az kym som zistila, ze chyby musia vidiet obidvaja takto to nefunguje.Ze si z druheho robim boxovaci pytelA si hovoril, ze ona trpi chorobou.Si uzijes a casom sa stanes pri nej impotentom.Good luck

ahjajjaj

ak vo vzťahu chýba úcta, nemá taký vzťah budúcnosť. A z jej strany úcta k Tebe chýba. Už to tu bolo písané, že čím viac energie vynakladáš na takýto vzťah, tým viac budeš zranený. Nechaj to tak. Zaslúžiš si ženu, ktorá si Ťa dokáže vážiť. Ona nie. Ona Ťa berie ako samozrejmosť. O vzťah majú bojovať dvaja, nielen jeden.

Karol_vy

Máte pravdu, každí mi radí vzdať to. Ja som ale citlivá povaha na tieto veci. Zistil som že proste aj keď si poviem ok no už nemám priateľku zvládnem to. Ale stále mi po pár hodinách začne chýbať, jej hlas dotyky a snažím sa ako sa len dá ju získať späť. A ona sa stále po hneve upokojí ale má ďalší príbeh ktorý mi môže vykričať. Milujem ju aj keď sa čas keď sme spolu šťastný skracuje stále si ho užívam. Včera sme sa pohádali opäť. Ona mi vždy dá všetko na starosť ak niekam ideme, a ak niečo urobím zle už je peklo. Problem he že ma nijako nerozhodi to čo ju vytočí do nepríčetna. A ak sa musím postarať o všetko a ona len proste ide, tak ľahko urobil nejakú chybu. Je to jediná žena ktorú som kedy miloval. Nechcem ju stratiť. Myslel som že dozreje, a už nebude tak citlivá na všetko ale už je to extrém. V podstate fungujeme tak že dva dni sa milujeme, užívame si spoločne chvíle, potom sa niečo stane a urobím niečo a následne povie že ma opúšťa a rozchádza sa ale večer už zaspavame spolu v náručí. A tak to ide týždeň za týždňom. Pokoj je maximálne pár dní. A nepokoj max deň. Je to ťažké. Bol som celý život sám, predstava samoty na ničí a na nej mi záleží. Aj keď sa rozhodnem že už ju nechám ísť, stále to zmením keď sa upokojim.

robreert

Tak to už jednoducho pred ňou nespomínaj! Neber ju na také miesta, kde si bol predtým z inými babami. Vidíš, že ju tým len provokuješ a hneváš, tak to proste nerob!

Tom14567

"všetok čas a energiu dávam do našej novej domácnosti do nej"

A to je tá chyba, si moc od nej závislí, až príliš zavisly na partnerskom vzťahu a to je predzvesťou veľkého nešťastia.

Partnerské vzťahy ber len niečo ako bonus a skutočne šťastie si hľadaj v Bohu a máj i nejaké konicky.