Byt v kontakte s bývalou laskou,ci radsej nie?

Príspevok v téme: Byt v kontakte s bývalou laskou,ci radsej nie?
Thaya

Pred 2 rokmi som,po bolestnom rozchode, prezila pekny romanik s jednym muzom. Neslo o typicky vztah, skor milenecky,ale s velkym dusevnym prepojenim, take spriaznene duse,ktore si vsetko hovoria, denne su v kontakte, hoci len telefonicky,ci cez web. Nikdy ma nemiloval ako partnerku,aj mi to povedal,ze ma ma rad,vazi si ma,no neciti tam tu vasen,chtic. Delili nas stovky km,tak po case si nasiel vztah a medzi nami to, fyzicky, skoncilo. Uz sme sa prestali stretavat, aj ked sme sa stretli,tak len kava a letme objatie...v dusevnom prepojeni sme ostali napriek tomu..denne telefonaty, pisania a rozhovory o jeho novom vztahu a problemoch. No nedavam to. Chyba mi ako muz, neraz vybuchnem a spravam sa nervozne..chcela som ostat s nim v kontakte, neviem si zivot bez tohoto kontaktu predstavit,no zaroven ma to znicuje,lebo ja ho vnimam inac,nez on mna. Chybaju mi dotyky, bozky...rozmyslala som to ,bez slova ukončiť,vsade ho bloknut,no zaroven sa toho bojim. Poradte mi.

La

O akom duševnom prepojení tu je reč? Veď ti povedal, že ťa nemiluje. Mal ťa na sex. Jasné, že ste boli v "dennom kontakte" - to aby si bola ochotná s ním ísť do postele. Je nevhodné, že je s tebou ešte v kontakte. Od teba to tiež nie je vhodné - veď už má inú! Možno ťa chce mať v zálohe alebo čo, no každopádne je to ponižujúce. Daj ruky preč, je to odporný chlap.

1sandra

Tak skusit to mozes, i ked kontaktovat niekoho na zaklade stradania nepovazujem za moc stastny krok, lebo to obnasa vysoke riziko toho, ze sa tvoje sukromne nestastie este znasobi, ked sa ta osoba nezachova podla tvojich predstav.

dia58dia

Je lepsie dat ruky prec, to co uz skoncilo neriesit a nevracat sa k tomu. Je to najma pre psychicku pohodu ovela vhodnejsie!

siruma

podľa mňa je to zbytočné trápenie pre teba, on už má proste svoju polovičku tak sa pokús aj ty si niekoho nájsť, uvidíš, že potom sa na to budeš pozerať úplne inak

Mintenker

Prerusit kontakt... inak ta to bude zožierať stale a svvoknes sa.. viem ocom hovorim , zistis ze Ti je lepsie sa netrapit az tak... ked vies ze to nema zmysel tak sa nato s prepacenim vyser