Ahojte, v roku 2014 som odišla do zahraničia, odhlásila som sa na základe pracovnej zmluvy z poisťovne a platila som zdravotné poistenie v zahraničí. Vo februári 2016 som v práci skončila. Od mája toho istého roku som pracovala ako servírka v Rakúsku, tiež som si tam odvádzala zdravotné. Od roku 2017 si neplatím zdravotné poistenie nikde, domov mi doteraz nikdy nič neprišlo, od augusta tohto roka pracujem v Česku, kde už si zdravotné platím. Dokopy, keď to rátam, ide o 2 roky a pár mesiacov, čo som si nikde neplatila zdravotné, dodnes mi nič neprišlo zo zdravotnej, žiadne dlhy, nič. Mám to priznať alebo to nechať tak?
Neplatenie zdravotného poistenia
Alebo chod do pobocky a spytaj sa, ze ako to vyzera s tvojim poistenim ci tam nemas dlhy a ona ti vymenuje ze odvtedy dovtedy si tam ako vedena.Len to si za tie 2 roky nepotrebovala lekara? Lebo mne hned chodili upomienky a ak si bola v Rakusku tak ne..
Preco by si mala doplacat zdrav poistenie ? Bola si riadne odhlasena a pokial sa zas neprihlasia, tak ti nevznikol ziadny dlh. Bol to tvoj risk a tvoja stavka na to, ze nebudes potrebovat ziadneho doktora.
Ja by som to na Tvojom mieste priznala a dohodni si splatky. Nestoji to za to, aby Ti za pár rokov zobrali strechu nad hlavou alebo aby si mala na krku exekútora. Pekne choď do poisťovne, vysvetli im situáciu a doplať to. V žiadnom prípade nechci mať opletačky s exekútorskou mafiou na Slovensku.
Nie, nie som na dlznik.sk, nie som nikde vedena ako dlznik. Mam to priznat a dohodnut si splatkovy kalendar?
Ono ti to pride za 10 rokov ale uz od exekutora.Teraz bola amnestia na stare exekucie ked si zsplatil polku polku ti odpustili.
no to sa mi nechce verit pekne sa vyhladaj na dlznik.sk ci si tam neni....