Prosim o diskretnu radu nie kritiku!

Príspevok v téme: Prosim o diskretnu radu nie kritiku!
SnimNie

Urobila som hlupost a mala som nechraneny styk s muzom o ktoreho nemam zaujem planovat buducnost a slo len o jednorazovu zalezitost na podnet vybitia si sexualnej abstinencie.
Bolo to pred styrmi dnami. Teda v stvrtok. Menzes mam dostat buduci piatok-nedelu kedze mam 27 az 30 dnovy cyklus takze.
Kedze slo o nechraneny styk je riziko ze mozem otehotniet. Ale mam otazku. Sportujem, beham, posilnujem.
Ak by som zvysila intenzitu sportovania teraz, teda viac behala, posilnovala proste zvysila frekvenciu cviceni je doat velka pravdepodbonost ze sa mi nezadari otehotniet pripadne ze potratim vcas tzv co som citala ze takzvany zamlcany potrat kedy zena ani nezisti ze potratila lebo potrat nastal v prvych dnoch ci tyzdnoch tehotenstva a prebieha spolu s menzesom cize odlucuje sa sliznica maternice spolu so zarodkom.
Takze otazka znie, je mozne ak teraz budem intenzivne sportovat ze vcas sa zarodok neujme a potratim?
Viete logika he v tom, ze zeny ktore chcu dieta tak sa po planovanom nehranenom styku setria, chrania sa pred fyzickou namahou ..no ja budem robit opak aby som potratila vcas sama bez zasahu lekarov.
Moze to tak fungovat?
Prosim blbe poznamky a urazky ci vycitky si nechajte v inych temach ja stojim len za logickr nazory.
Dakujem

Hniezdo

Pozri keby nieco, normalne to porod a daj do hniezda zachrany, je to legalne. O to dieta sa postaraju ludia, ktori po nom tuzia a nemozu mat svoje vlastne a ver, ze ho urobia stastnym. Skoda kazdeho zmareneho zivota!

conajskor

Skor stres ti potrat vyvola ale ktovie mozno aj intenzivny sport
Skus posilovat brucho robit kliky, drepy, namahat brusne svaly a snad sa zadari ..

simuira56

pochybujem, ze sa nieco take stane, to sa skor stava ked to prave nechces alebo proste nevies o tom, ze si tehotna, nepocula som o tom, ze ked zena zacala intenzivnejsie cvicit naschval by je to vyvolalo potrat

Eddiakara

Takto to bohuzial nefunguje. Chod k lekarovi, ak by si bola tehotna nech ti spravi miniinterupciu, ta je setrnejsia ako klasicka.

pettroneta

Na Tvojom mieste by som neriešila absolútne nič, ani na to nemyslela a žila ako predtým. Nijaký potrat si nevyvolávaj, ani nič. Želám Ti, aby si tehotná nebola.

Iquo

Potratu v najskorsom stadiu sa hovori chemicke tehotenstvo, vtedy zena akoby dostala oneskorenu silnejsiu menstruaciu. Zamlknuty potrat je v hociktorom stadiu tehotenstva az do 20 tyzdna tehotenstva, kedy embryo alebo plod odumrie bez toho, aby zena mala bolesti alebo krvacanie. Vtedy je treba robit kyretaz alebo odstranit produkty tehotenstva tabletkou na vyvolanie kontrakcii.
A odpoved na tvoju otazku - ak chces ukoncit tehotenstvo, chod na potrat a nevymyslaj, lebo kadejakymi babskymi radami si mozes ublizit alebo sa ti moze narodit dieta s postihnutim.

Salamistka

A inak. Preco si to neriesila hned na druhy den ked si vedela co sa stalo a do 72 hodin si mohla este uzit tabletku "PO" ked uz mas teda strach, taketo nieco treba riesit hned.

Salamistka

Eeehm... A spravil sa vobec do teba? Ci ani to nevies??? Lebo ak by si nevedela tak by som sa velmi obavala a ani neviem, ci by som ti nieco radila... Viem len o jednej babskej rade a to vypit velmi vela cerveneho vina a zaroven byt v horucom kupeli. Hned v prvych dnoch to moze vraj pomoct a privolat menzes.