Muži, prečo potrebujete od určitého veku k sebe ženu?

ahjajjaj

Tutenstein:
1. "Ja idem mať za necelý polrok 26 rokov a ženu nemám."
no a čo? Čo nie je, ešte príde, ak prísť má. Len náhode treba trochu pomôcť.
2. "Možno ju ani nikdy mať nebudem." Možno. Ale možno áno. Pomôž trochu náhode, prácu už máš, tak sa zoznamuj.
3."Treba sa zamerať na iné veci ako len na partnerské vzťahy."
To iste. Nie len na partnerské vzťahy, ale aj.
4. "ale keď človek vidí, že mu to nie je dopriate, tak by mal svoju myseľ nastaviť inak."
Čerta starého Ti to nie je dopriate. To je len Tvoj konštrukt a pocit menejcennosti. Máš 26 rokov. Dožiješ sa pravdepodobne 70-90 rokov. Takže máš väčšinu života pred sebou a iba pár rokov za sebou, keď si už na vzťah zrelý.
5. "U niektorých ľudí je to ťažké sa zmieriť s tým, že ešte nikoho nemali a ja osobne mám tiež niekedy chvíle, kedy mi to príde trošku ľúto, ale netreba sa kvôli tomu trápiť a utápať sa kvôli tomu v depresiách." s tým absolútne súhlasím. A možno je aj lepšie, keď si nikoho nemal, lebo keby to mala byť negatívna skúsenosť, možno by Ťa to zobralo viac psychicky ako žiadna skúsenosť.
Želám krásneho Silvestra a nádherný, zdravý Nový rok!

Tutenstein_xD

Ja idem mať za necelý polrok 26 rokov a ženu nemám. Možno ju ani nikdy mať nebudem. Treba sa zamerať na iné veci ako len na partnerské vzťahy. Ja viem, že je človek nastavený tak, aby pri sebe niekoho mal, ale keď človek vidí, že mu to nie je dopriate, tak by mal svoju myseľ nastaviť inak. Jednoducho to brať tak, ako to je. U niektorých ľudí je to ťažké sa zmieriť s tým, že ešte nikoho nemali a ja osobne mám tiež niekedy chvíle, kedy mi to príde trošku ľúto, ale netreba sa kvôli tomu trápiť a utápať sa kvôli tomu v depresiách.

Gaaspi

Samoobsluha aj prostitúcia fungujú... Takže ide to aj bez ženy ale tak či tak sa dostávme k tomu že bez msturbácie nevieme existovať. Neriešime to že kto akou formou sa k masturbácii dostane ale že bez nej nevie existovať a to je odpoveďou na všetko. U mužov sa všetko točí okolo sexu a väčšina dňa myslia iba na to. Tak to robí drvivá väčšina.

Charles Bukowski

Tomaas 12345: ty si zivy dokaz toho, ze clovek by mal pre psychickú pohodu masturbovať minimálne 1x za den :D Minimálne ;)

Tomaas 12345

ModraObloha :

"Neviem si predstaviť proste nemastrubovať (dlhú dobu) bez toho aby mi z toho nepreplo.."

Ale dá sa to, len treba mať silnú motiváciu, a táto silná motivácia sa dá dosiahnúť len skrze silnú náboženskú vieru. Dôkazom toho sú i tisícky ľudí ktorí sú po celý život panici a napriek tomu im to nerobí starosti, ale sú štastní, pretože ich viera ich naplna.