Udajte dovody preco od urciteho veku Vas to zacne tahat k zenskemu pohlaviu a hladate si frajerku(manzelku)
Preco?
Zaujima ma to, uvazujem preco to tak je, co sposobi ze mate potrebu si najst zenu k sebe.
Prosim zeny, navyjadrujte tu svoje feministicke nazory nato. Nechajte muzov nech sa vyjadria :-)
Dakujem
Muži, prečo potrebujete od určitého veku k sebe ženu?
Lebo bez ženy sa necítim ako kompletný človek. Odkedy si pamätám, mám pocit, že mi niečo chýba a viem, že to je tá povestná "druhá polovička". Keďže som však mal len negatívne skúsenosti, absenciu lásky mi vypĺňajú koníčky a stará dobrá whiskey.
Bohužial je to hlavne o tej potrebe sexu... áno.. sú tam aj iné potreby muža od ženy ale keď je absencia sexu alebo masturbácie tak proste ostatné dôvody bud "vymiznú" alebo sa potlačia a bude to z veľkej časti len o sexualnom pude.. čo ma mrzí a zároveň serie.. Mrzí ma to preto lebo ja by som chcel aby som si viac vážil iné veci na babe a nie len sex ale je to vo mne.. prirodzene tá potreba pri absencii rastie a ostatné potreby ako zaujem o jej osobu, charakter, usmev, konverzaciu spoločnosť klesaju a ide len o "to"... a najhoršie na tom je (to je to čo ma sere) nemôžem s tým nič robiť.. som ovládany sexualnym pudom ako väčšina.. nedokážem povedať stop... tento týžden-2 sa tomu nechcem venovať s tým že mi to nebude otravovať myseľ.. to dokáže možno niekto kto je na uplne inej úrovni ale povedzme si to takto väčšina normálnych mužov s normálnou hladinou potreby sexu.. to ma takto.. ja som teraz nemasturboval nejaku dobu a len som si to všetko potvrdil.. ešte keď to nebolo také silné dokázal som to "potlačiť" v hlave ale aj tak to otravovalo mysel a dokonca som sa ani nemohol plno sustrediť na veci čo mám rád... to som jediný koho to proste serie že nemožem "ovládať" sám seba.. povedať si stop ? Neviem si predstaviť proste nemastrubovať (dlhú dobu) bez toho aby mi z toho nepreplo.. buď by som nič ine vo volnom čase nerobil než nehladal nejaku možnosť a nemohol sa plne sustredit na veci čo mam rád alebo už ani neviem čo by mohla byt možnosť 2.. vydržať sa to nedá hlavne ak je človek mladý ma nejaku normálnu sexualnu energiu či potrebu či ako to opísať.. mi to príde ako zátaž.. niesom slobodný :D Ja neviem uvažoval som že presne na tuto tému založím nové vlákno no skusim tunak.. ako to vnímate vy ostatní muži? Ono v podstate by som mal byt rád že ma sexualne pritahuje opačne pohlavie a mam zdravé libido či ako to nazvať.. ale niesom.. chcel by som byť viac duchovne otvorený človek a nebyt obmedzovaný týmito vecami.. jasné nechcem ich vylúčiť zo života ale nechcem aby to bolo to jediné .. chcel by som napredovať aj v iných oblastiach života a príde mi že vdaka tomúto sa stále proste budem len pohybovať v tých "nízkych energiach" alebo vodách... chcel by som vnímať krásu bab nie len skrz sex nebyt tým tak posadnutý.. je to divné.. neviem to poriadne opísať ale vždy keď dlhšie nemasturbujem tak mam z toho takéto pocity.. ako keby proste sa nedá povzniesť nad sexualny pud a vždy to bude hlavne o tom a potom si človek nevšima iné veci ktoré mu unikajú v živote... aj ked prídem na zoznamku.. v drvivej väčšine dominujú muži a hladajú sex.. najdu sa tam baby čo toho využívaju a ponukaju sex služby.. ked pridete na pokec tak najviac ludi je v sex zoznamka.. proste to v nás je.. ale prečo sa to s nami tak hra? Ved sme ludia nie zvierata mali by sme vediet ovládať naše tužby chute.. ach..
Sexuálny pud a mať pri sebe spoločníčku, ktorá pomôže s domácnosťou. A tlak okolia aby sa už konečne "oženil" (neznášam to slovo, to znie ako dať si na nohy okovy)
Pytajuca sa
Preto hladaju lebo potrebuju sex, ti co ho az tak nepotrebuju su do vztahu so zenou tlaceni okolim a narazkami kedy si nejaku nakdu, kedy sa ozenia, kedy si zalozia rodinu, kedy? kedy? kedy?
Jednoduché. Biológia. Nielen ľudia ale aj zvieratá majú jedno spoločné. Mláďa/dieťa je hravé a opačné pohlavie ich nezaujíma. Keď dorastú do istého veku, spustí sa proces (puberta, dospievanie, nazvyte ako chcete) a vtedy začnú túžiť po opačnom pohlaví. Inokedy to môže byť aj nátlak rodiny/okolia o čom tu téma je. Niekoho už omrzí mať záluby že istú dobu rieši autá, motorky, počítače, kamošov, futbal, a potom si tak zmyslí áááá už ma to nebaví chcem ženu. Niekto skôr niekto neskôr ale je to prirodzený vývoj. Rád odpoviem na čokoľvek ale niekedy už také samozrejmé veci sa tu pýtajú že prečo vôbec dýchame... Lebo!
Preco sa bojis napisat: SE = SofiaElla?
Hadam a urazat sem chodi len SE pod roznymi nickmi, lebo roztiahla nohy uz tolkym chlapom, ze si mysli, ze nasala vsetok rozum sveta, ale skor si ho vygumovala. Zruda bez citov. Urazil si ju poctom milencov, tak teraz pojde po tebe ako po udenom, kym ta neodprace z cesty ako dobreuz, tomasa a inych. Ma chuderka psychicke problemy a aj problemy s chlapmi. Jedina kto smie urazat a ty sa jej musis podakovat, nesmies jej odporovat.
Fatalia3 - cit: - "...vieš, ľuďom obvykle lezie na nervy, keď sa niekto vyjadruje velice učene a vycibrene a mudruje..." ---- Nevedel som, že toto fórum je určené len pre ľudí, ktorí sa dokážu vyjadrovať len obmedzene. Samozrejme že viem o tom, že ľudia ťažko znášajú, ak sa im zdá niekto múdrejší, či vie niečo z danej odbornosti. Znamená to snáď, že tí rozumnejší majú automaticky klesnúť vo vyjadrovaní, aby akosi nevyčnievali? Tak je to správne? :D ---- Píšeš, že o ľuďoch veľa neviem... To máš z vlastnej skúsenosti? Neviem o tom, že by sme spolu vôbec niekedy sedeli, bavili sa a ty by si zistila, že o ľuďoch naozaj nič neviem. (Skôr si myslím, že by si nikdy z úst nevypustila podobné slová...) Ale tebe zrejme nevadí súdiť ľudí, ktorých si nikdy nevidela a ani nepočula. No to máš teda ""peknú"" vlastnosť... ---- Zaujímavý je aj tvoj pohľad na urážlivosť. Mňa odsúdiš, že som urážlivý, ale ani ťa nenapadne vytknúť niečo tomu, kto uráža. Povedal by som, že to je prevrátené posudzovanie, ale samozrejme to môžeš vidieť inak. ----- Možno si zvyknutá nebrániť sa, neurážať sa, nereagovať na urážky, neobhajovať sa... - ale to sme naozaj iní. Ja nepokladám za rozumné ustupovať pred klamstvom, urážkami a ponižovaním, či mlčaním pred hlúpymi závermi. Podľa teba by som mal nastaviť aj druhé líce a nechať sa ponižovať, či urážať, len aby mi náhodou niekto nevytkol, že som urážlivý? :D Joj Fatalia..., to by aj pre všetkých ostatných znamenalo, že majú robiť večné a nekonečné ústupky pred každou hlúposťou. Možno by to podľa teba prinieslo pokoj aj do vzťahov. Lenže ja som ešte nestretol človeka, ktorý by dokázal "držať hubu" a byť vždy ticho, len aby nebolo zle. Z toho dôvodu ti vlastne aj odpovedám. Nesúhlasím s tým, čo si napísala, ale rešpektujem to ako vždy: - podľa práva človeka slobodne vyjadriť svoj názor. Robí to každý - samozrejme, tak ako vie. -------------- Možno budeš mať radosť aspoň z toho, že som ti venoval svoj posledný príspevok na tomto fóre. Ak tu nemám písať až tak rozumne, tak potom tu nemám čo robiť. :) Za deň, za dva, si nikto ani nespomenie... A to je čaro fóra, vyhovujúce tým, čo odchádzajú a aj tým, čo ostanú. :) ---------------- PS: - Inak..., ja radšej čítam a počúvam rozumnejších, ako by som mal strácať čas tým ostatným. Ale to som ja, a môj názor. ...Odpovedať nemusíš, naozaj netreba, ...a nepokladaj za nezdvorilé, ak nebudem reagovať keby si náááhodou mala potrebu niečo napísať. Ako to napísal Tomáš12345 - kto chce, ten ma nájde (...len tam už jeho tvár nebude skrytá za nickom).
Vidim ze zase sa tu niektori skriepite a podozrievate zo vzajomnehk spehovania .prosim vyjadrujte sa k teme nerieste tu vzaiomne skriepky voci sebe.
Kilimandzaro a Gestapak
vy dvaja/dve o com tocite?
Mirec, vieš, ľuďom obvykle lezie na nervy, keď sa niekto vyjadruje velice učene a vycibrene a mudruje akoby všetko videl inak a lepšie. Ak sa chceš pasovať za odborníka na partnerské vzťahy, tak túto základnú ľudskú vlastnosť by si mal poznať. Tu len vidno, že o ľuďoch toho veľa nevieš a navyše si úražlivý, lebo furt sa máš potrebu obhajovať.