Udajte dovody preco od urciteho veku Vas to zacne tahat k zenskemu pohlaviu a hladate si frajerku(manzelku)
Preco?
Zaujima ma to, uvazujem preco to tak je, co sposobi ze mate potrebu si najst zenu k sebe.
Prosim zeny, navyjadrujte tu svoje feministicke nazory nato. Nechajte muzov nech sa vyjadria :-)
Dakujem
Muži, prečo potrebujete od určitého veku k sebe ženu?
Lebo pre človeka je prirodzené, že žije v rodine. Ako dieťa s mamou a otcom, a keď príde čas, potom so svojou ženou, ktorá porodí deti, o ktoré sa potom spolu starajú a podporujú ich, rovnako ako oni boli podporovaní toho času rodinou, v ktorej vyrastali. Okrem sexu, varenia a upratovania je to aj o tom, navzájom sa podporovať, vedieť sa porozprávať, riešiť spolu veci.
A prečo ženy chcú k sebe muža?
Odpoveď máš aj v prírode, samci vždy budú vyhľadávať samičky a opačne.
srandada, určite máš pravdu, ale vieš ako sa hovorí: - na jednej strane "mlčať znamená zlato" a na druhej strane "mlčať znamená súhlasiť" !...s názorom, či pripomienkou niekoho). "Hrošia koža" mi akosi nepristane. Skôr si myslím, že na osočovanie mi mal dávať pozor admin tohto fóra, pokiaľ nechce, aby sa zo seriózneho časopisu stal iba "kanál" bez určitej úrovne. Byť adminom, tak urážlivé výroky ihneď mažem a keby sa opakovali, tak dotyčnej IP adrese znemožním prístup na stránku. Inak sa tu môže stať to, čo na iných fórach adminom: - seriózni ľudia odišli a ostalo tam zopár "štamgastov", ktorí likvidovali fórum. Dokonca si dovolili oficiálne napísať, že prišli zničiť fórum - a aj sa tak stalo... Tu to speje k podobnému výsledku. Ľudia odídu, zostane pár tých, ktorí si svoju frustráciu liečia napádaním iných. Dal som si iba otázku, či sa mi za cenu rešpektovania hlúpych komentov oplatí odpovedať a možno tým aj niekomu pomáhať. Neoplatí... Tak či tak sa to tu bez zásahu admina zrúti a bude to tu len o hádkach a urážkach. Svoj čas môžem venovať písaniu kníh a ľuďom, ktorí chcú počuť môj názor a radu. Toto tu som bral len ako doplnkové písanie, ale... Admina nezaujíma jeho stránka, tak prečo to tu trpieť? S úsmevom skončím a nebudem znášať kopance od úbohých primitívov, schovaných za 10 nickov a 15 palcovým monitorom. ------ V každom prípade ti ďakujem za názor a svojim spôsobom aj podporu. Ale inak, ...naozaj sa mi nechce kaziť si náladu pre úbohé komenty ľudí, ktorí nevyrástli z puberty.
mirec411 pri komunikácií s ľuďmi v dnešnej dobe, či osobne, ale hlavne na nete, kde píšu ľudia anonymne ešte viac treba mať hrošiu kožu...ja tiež stále trénujem...stávalo sa mi, že keď bol niekto ku mne drzí, tak som ostala zarazená v tej chvíli a až o pár minút mi napadlo, čo som mohla na to povedať, ale to už bolo po funuse :)...teraz je to už trocha lepšie, v diskusiách som sa stretla naozaj so všelijakými reakciami a už mi je to jedno...napíšem si svoje a hotovo
myslím, že aj chlapom časom začnú tikať biologické hodiny ;)
merilyn, odkaz patril posmeškárovi a nie tebe... Zistila si všetko, ale nie to, čo chcel vedieť chlapec s nickom "skúsenostt" - či som slobodný/ženatý, ...a o viac ani nešlo. Nemám potrebu písať o svojom súkromí a to si si mohla v mojich príspevkoch všimnúť. Lenže tu asi ani nejde o odpovede k témam, ale o sledovanie ľudí, ktorí sem prispejú a ich napádanie. Preto sa aj tu menia nicky častejšie, ako spodná bielizeň a slušnosť mizne. ---- Ani "skúsenému" a ani tebe nezáleží na tom, čo píšem. Stal som sa len terčom vašej kritiky a výsmechu. Takýmto spôsobom sa aj na iných fórach vyháňajú ľudia z diskusie a ostáva len "staré dobré jadro", ktoré si rozumie. Nuž..., ukázala si spolupatričnosť a sympatie chlapcovi s nickom skúsenostt a možno si na seba hrdá. Ja to robím naopak - nepridávam sa na stranu tých, ktorí iných nazývajú lúzrami a okrem posmeškov nevedia napísať nič rozumné. Vlastne ani nechcú písať k téme, pretože ich účasť na fóre má len jeden cieľ: - potupovať a navážať sa do iných. -------- Odišiel som kvôli tomuto z "Pokecu" a nevidím dôvod, prečo by som sa mal nechať urážať tu nejakým deckom bez štipky rozumu a slušnosti. Nemám na to vek a ani chuť.
@mirec411: Prečo by si Ťa mali ľudia gúgliť? Ak sa potrebuješ podeliť o súkromie alebo názory, myslím, že v týchto diskusiách máš dostatočný priestor.
Ale dala som si tú námahu, možno ju ušetrím ostatným - našlo mi nick vo viacerých diskusiách, zrušeného používateľa na pokeci, webstránku s poslednou aktualizáciou z r. 2011 a kanál na youtube s 2 subscribermi.
Na fb propagačnú stránku "Partnerské vzťahy" s ponukou knihy a konzultácií a na smečku xenofóbny blog (sorry, viac som si nerozklikla).
(Ale, samozrejme, ak sa často sám vyhľadávaš, personalizovaných výsledkov môže byť výrazne viac.)
Mirec411 a co je to "googl"? Nepoznam to...
To je tak, ked si niekto po sebe poriadne neprecita, co napisal... :)
A nestojis mi za to, aby som si o tebe hladal nejake info, prepac luzerko. ;)
skusenostt - 21:30 ...zrejme nevieš používať googl. Inak by si o mne vedel viac a nedával by si otázky len tak z brucha. Zlá dedukcia..., ale tak to býva, keď niekto rýchlejšie píše, ako myslí :) :)
Presne, myslim ze budes mat problem s muzmi vo vseobecnosti uz len kvoli tvojmu rozkazovacnemu vyjadrovaniu. Tak sa vyjadruju chlapi, nie zeny, takze na zene je to odpudive, ked vydava povely ako nejaky gestapak v koncentraku. A vobec, nemas nic lepsie na praci ako tu rozoberat svoje trapne myslienkove pochody?