Tréma pri ženách...

Príspevok v téme: Tréma pri ženách...
somprinichmimo

Čaute,

včera som sa stretol s jednou dobrou kamarátkou. Je pekná, predtým som o ňu mal záujem, ale teraz má priateľa - vybrala si ho vtedy miesto mňa..Bolo to zlé, ale som za tým..ani by mi nenapadlo medzi nich sa postaviť a znova sa o ňu pokúsiť, sme iba dobrí kamaráti, občas sa stretneme... teraz sme sa stretli po dlhšom čase (asi 2 mesiace) a bol som z jej spoločnosti úplne rozrušený a nervózny - napriek tomu, že si píšeme každý deň prakticky od rána do večera bez zastavenia - máme si toho veľa čo povedať, máme veľa spoločných tém..ale vonku akoby do mňa udrel blesk a nevedel som sa s ňou rozprávať tak ako keď si píšeme - zrazu som svoje slová selektoval, neraz sa stalo, že sme boli ticho, čo bolo úplne divné.. tie stretká však boli také aj predtým, keď sme randili - teraz som si však myslel, že tá nervozita pominie, keďže už o nič nejde..nepominula.
Podstata problému je však to, že mne sa to stane aj pri ostatných ženách - proste som neschopný s nimi viesť konverzáciu rovnako ako pri písaní, strašne na mňa ich prítomnosť vplýva a neviem to ovládať. Je to ako okno. Ako sa dá s touto vecou vysporiadať? Veď ma takto žiadna nebude chcieť, keď vycíti, že stačí keď sa na mňa pozrie a už sa mi z toho trasú kolená..je pravda, že sa s novými ženami spoznávam veľmi zriedkavo. Častejším kontaktom by sa to mohlo napraviť, nie? Som rád, že to sem môžem napísať anonymne, pretože to nie je vec, ktorou sa človek chváli, ale je to tak...

Deja Vu

Inak tento problém, čo si ty opísal sa z veľkej časti týka aj mňa ...Proste ako keby som mal blok v sebe a nedokázal skryť tú svoju neistotu a prirodzenú otvorenosť k ženám ...ja to vnímam a viem, že to pre ženy nie je nič príťažlivé a preto ma to trápi, no neviem si nejako poradiť :( ...takto ma žiadna nebude chcieť, ak nebudem zdravo sebavedomý, a to už mám 27 rokov a dosť na to, aby som mal aspoň babu a nejaký aspoň prvý vážnejší vzťah za sebou.. ...neviem ako ďalej, keď pochybujem, že si ma baba zbalí ...poseru veľmi neuprednostní.. :/

Tomas 12345

Moc tie partnerské vzťahy prežívaš, moc ti na nich záleží a moc si na nich zakladáš svoje štastie a preto si v nich taký nesvoj. Začni brať partnerské vzťahy len niečo ako bonus a uvidíš že v nich nebudeš taký strpnutý.

petronetta

kebyže je to medzi ňou a jej priateľom také, ako má byť, nemá záujem o to, aby si s Tebou vypisovala. Na Tvojom mieste by som išiel na manikúru, dať si spraviť nechty, alebo ku kaderníčke. Tam jednoducho počúvať, o čom sa ženy akéhokoľvek veku rozprávajú a jemne im vstúpiť malou poznámkou do rozhovoru. Ďalej predavačky, pozdravíš sa, usmeješ sa, dáš poznámku, že či až toľko, alebo iba toľko platíš, čokoľvek. Susedke, ktorá venčí psa, poznamenáš, že je ten pes pekný. Usmeješ sa na malé dieťa v kočíku, spýtaš sa akejkoľvek ženy na ulici, koľko je hodín.
Daj si plán, za tento týždeň oslovím 3 rôzne ženy, totálne jedno akého veku a za akým účelom. Kedy ide autobus, či je otvorený obchod, čokoľvek.

Ednapia

Mat kamosku je ok ale ten kontakt mi pride tiez prehnany, ze si pisete kazdy den od rana do vecera prakticky bez zastavenia? Ak to nevadi jej priatelovi jeho vec ale ver tomu ze ty si uz inu nenajdes, ziadna ta nebude chciet a nie preto ze si hanblivy ale preto ze furt budes mat aj na rande mobil v ruke a budes pisat kamaratke. Ako ja som mala par rande a pokial chlap na prvom rande si vypisoval s niekym a bolo jedno s kym tak to prve rande bolo zaroven aj posledne. Ako pokial chlap nevydrzi jedno rande bez toho aby tukal do mobilu tak ako dovi dopo a konec. Ja tam vedla neho mam sediet jak tlk a on neni schopny sa mi venovat a furt komusi vypisuje. Ak si chces este niekedy v zivote najst zenu tak ten kontakt s nou velmi vyrazne obmedz.

polievka

snubka, nemusi to tak byt. je vela ludi, co si pisu, kym ich to neprestane bavit. ja som si chvilu pisala o jednom hobby, potom to prestalo.

Snubka

Je podla teba kamaratstvo to, ak si niekto vypisuje cely den s inym pohlavim a nie je to partner? Kamarat je len cakatel na zasun, pokial je hetero.