zbohom PPP

Príspevok v téme: zbohom PPP
awde

ok, mam PPP...dlho, uz od skorej puberty.1.8 som to chcela vsetko hodit za hlavu, dnes je len 2.8 a uz som zlyhala.a viete co je na tom najvtipnejsie? lekarom neverim, pretoze som jednou z nich....neverim, ze dake liecenie a tabletky by mi pomohli.musim to dokazat sama, takze zajtra zacinam opet, a navzdy dam tomu zbohom.a vsetkym vam drzim palce!

jaja

viem,ze sa s tym seknut neda to mas pravdu=)prave to musis pochopit,ze je to dlhodoby proces,ale kazdy den ti bude o kulilincek lepsie mysli na to,stoji to predsa za t5o,nie?=)a teba konkretne co trapi a kolko mas rokov ak sa smiem spytat

awde

caute:), som tu po tyzdnovej dovolenke...drzim sa uz 10.den,t.j. bez prejedenia,schudla som..a citim sa dobre aj psychicky.holky, verim, ze sa vsetkym dari..

Alternativa

Ahoj dievcata,
viete, co je velmi dolezite? Ze viete, ze zavahania, zakopnutia patria tiez k zivotu. Su skuskou, presne takou, ako pises Ty, Misha. Ideme vzdy dalej a POUCIME sa. Cize aj zajtra zasvieti slniecko :D. Drzte sa

misha

awde, hlavu hore, ide sa ďalej!!!! Opráš kolená, nahoď úsmev, pokračujeme:) Ja som to dnes tiež pokazila, ale skôr po inej stránke PPP- opak prejedania:(.. To, čo sa Ti dnes prihodilo, to poznám veľmi dobre na sebe!!! Jem, aj keď nemám hlad, že sa mi to vymkne z rúk, a nemám vtedy ani dôvod!!!!!!!