ok, mam PPP...dlho, uz od skorej puberty.1.8 som to chcela vsetko hodit za hlavu, dnes je len 2.8 a uz som zlyhala.a viete co je na tom najvtipnejsie? lekarom neverim, pretoze som jednou z nich....neverim, ze dake liecenie a tabletky by mi pomohli.musim to dokazat sama, takze zajtra zacinam opet, a navzdy dam tomu zbohom.a vsetkym vam drzim palce!
zbohom PPP
depka PPP je porucha primu potravy
sorry že sa pýtam, ale čo je PPP? dikes
Kto mi da poriadne zaucho, aby som sa spametala?..8 dni sa drzim a dnes to pokazim:( nemala som stresy, ani ma nikto nenahneval....proste som sa len tak prezrala:(
dobre, tak ked som to vydrzala 8, teraz to zvladnem 15...za posledny rok sa mi to podarilo len raz:(
prvy tyzden uspesne za mnou:)...
Ajoj, Wejinka... už som na to prišla, to som nepísala ja, ale moje "druhé choré ja":-) Ja s tým nemám nič spoločné, ja sa pekne uzdravujem:-)
awde, a ja s jedením končím definitívne!:-( Chcem naspäť schudnúť:-(
dnes nic moc, priatel ma vytocil, tak to vyriesila tabulka cokolady...ostala mi z toho taka blba chut v ustach tak isiel na to syr...ale nepokladam to za zraci zachvat,len viem ze takto neschudnem...ok, zajtra jem o polovicu menej....a vsetkym nech sa dari:)