Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zbohom PPP

Príspevok v téme: zbohom PPP
awde

ok, mam PPP...dlho, uz od skorej puberty.1.8 som to chcela vsetko hodit za hlavu, dnes je len 2.8 a uz som zlyhala.a viete co je na tom najvtipnejsie? lekarom neverim, pretoze som jednou z nich....neverim, ze dake liecenie a tabletky by mi pomohli.musim to dokazat sama, takze zajtra zacinam opet, a navzdy dam tomu zbohom.a vsetkym vam drzim palce!

awde

Kto mi da poriadne zaucho, aby som sa spametala?..8 dni sa drzim a dnes to pokazim:( nemala som stresy, ani ma nikto nenahneval....proste som sa len tak prezrala:(
dobre, tak ked som to vydrzala 8, teraz to zvladnem 15...za posledny rok sa mi to podarilo len raz:(

misha

Ajoj, Wejinka... už som na to prišla, to som nepísala ja, ale moje "druhé choré ja":-) Ja s tým nemám nič spoločné, ja sa pekne uzdravujem:-)

awde

dnes nic moc, priatel ma vytocil, tak to vyriesila tabulka cokolady...ostala mi z toho taka blba chut v ustach tak isiel na to syr...ale nepokladam to za zraci zachvat,len viem ze takto neschudnem...ok, zajtra jem o polovicu menej....a vsetkym nech sa dari:)