ok, mam PPP...dlho, uz od skorej puberty.1.8 som to chcela vsetko hodit za hlavu, dnes je len 2.8 a uz som zlyhala.a viete co je na tom najvtipnejsie? lekarom neverim, pretoze som jednou z nich....neverim, ze dake liecenie a tabletky by mi pomohli.musim to dokazat sama, takze zajtra zacinam opet, a navzdy dam tomu zbohom.a vsetkym vam drzim palce!
zbohom PPP
alti, už ma to prestalo pokúšať, neklamem!!!!! Fakt, aj keď sa prejem, alebo zjem niečo zakázané, už ma to ani nenapadne. A cez víkend som bola aj "sama" na wc, to je paráda:-)
To je jasne, Mis., len niekedy si ten trpky, horky kalich musi kazdy vypit sam, slova ludi v okoli nestacia. A nielen pri chorobach, tak to v zivote je. Teraz len nikdy na to nezabudni, ked ten velky pokusitel bude zase pokusat presadit sa. Zvladnes to :D
awde, a ty mi prosím prepáč, že som na mail ešte neodpísala, som v tomto strašný nezmar:-(
Alti, máš malilinký mailík.
alti, ďakujem. Ja som s preháňadlami navždy skončila. Nikdy som nevydržala dlhšie ako 5 dní. Teraz ich už nechcem, mám pocit, že aj to trávenie sa dáva do poriadku.. Už si ho ničiť nemienim.
Ta moja radost patrila tej 3-tyzdennej abstinencie. Na vahu sa vybodni, ved tie vahy aj tak neukazuju presne :D, zaloz vahu hlllllllboko do skrine.
alti, mne do smiechu pri dnešnom vážení ani trochu nebolo, ale už to neberiem tak tragicky, i keď smutno mi je, to je pravda:(
Jupiii, Mis., tak to som sa mala zaregistrovat :D. Vyborne, moja, vyborne. A keby si ma videla, ako sa pri PC usmievam :D
awde, ajoj:) Mne sa dnes tiež darí:) Nóó, a tiež sa musím pochváliť, ja už nemám snáď 3 týž. preháňadlá:) A váha mi ráno ukázala pribratie:-( Takže asi vieš, ako som to riešila a z toho som taká happy:(... Viem, že robím chybu....:(...
...a mozes si byt ista, Awde, ze mnohe dievcata povzbudis a mnohe potesis, napr. mna :D. Vydrzat vydrzat vydrzat vydrzat vydrzat a neboj sa pripadnych padov, vzdy sa postavis a ides dalej :D :D :D