zbohom PPP

Príspevok v téme: zbohom PPP
awde

ok, mam PPP...dlho, uz od skorej puberty.1.8 som to chcela vsetko hodit za hlavu, dnes je len 2.8 a uz som zlyhala.a viete co je na tom najvtipnejsie? lekarom neverim, pretoze som jednou z nich....neverim, ze dake liecenie a tabletky by mi pomohli.musim to dokazat sama, takze zajtra zacinam opet, a navzdy dam tomu zbohom.a vsetkym vam drzim palce!

mis.

alti, už ma to prestalo pokúšať, neklamem!!!!! Fakt, aj keď sa prejem, alebo zjem niečo zakázané, už ma to ani nenapadne. A cez víkend som bola aj "sama" na wc, to je paráda:-)

alti

To je jasne, Mis., len niekedy si ten trpky, horky kalich musi kazdy vypit sam, slova ludi v okoli nestacia. A nielen pri chorobach, tak to v zivote je. Teraz len nikdy na to nezabudni, ked ten velky pokusitel bude zase pokusat presadit sa. Zvladnes to :D

mis.

alti, ďakujem. Ja som s preháňadlami navždy skončila. Nikdy som nevydržala dlhšie ako 5 dní. Teraz ich už nechcem, mám pocit, že aj to trávenie sa dáva do poriadku.. Už si ho ničiť nemienim.

alti

Ta moja radost patrila tej 3-tyzdennej abstinencie. Na vahu sa vybodni, ved tie vahy aj tak neukazuju presne :D, zaloz vahu hlllllllboko do skrine.

mis.

alti, mne do smiechu pri dnešnom vážení ani trochu nebolo, ale už to neberiem tak tragicky, i keď smutno mi je, to je pravda:(

alti

Jupiii, Mis., tak to som sa mala zaregistrovat :D. Vyborne, moja, vyborne. A keby si ma videla, ako sa pri PC usmievam :D

mis.

awde, ajoj:) Mne sa dnes tiež darí:) Nóó, a tiež sa musím pochváliť, ja už nemám snáď 3 týž. preháňadlá:) A váha mi ráno ukázala pribratie:-( Takže asi vieš, ako som to riešila a z toho som taká happy:(... Viem, že robím chybu....:(...

alti

...a mozes si byt ista, Awde, ze mnohe dievcata povzbudis a mnohe potesis, napr. mna :D. Vydrzat vydrzat vydrzat vydrzat vydrzat a neboj sa pripadnych padov, vzdy sa postavis a ides dalej :D :D :D