Nemám vo svojom živote opačné pohlavie (partnerku, kamarátku)

Príspevok v téme: Nemám vo svojom živote opačné pohlavie (partnerku, kamarátku)
Bezzeny

Ahojte. Mám dvadsaťštyri rokov a ja to poviem tak ako to je a ako to vidia moje oči a zrkadlo. Nie som pekný chlap, skôr niekto od priemeru nižšie a viem, že ženy nepriťahujem. Veď to poznáš, no nie? Vidíš a vnímaš či sa o teba opačné pohlavie zaujíma, či sa ti prihovorí alebo sa za tebou obzrie. Ja som takéto situácie nikdy nezažil.
Jednoducho som pre ženy vždy vzduch. Momentálne mám vo svojom živote len samých chlapov a dosť mi to vadí, teda aby som to upresnil. Chlapi, teda moji kamaráti mi nevadia, tých mám rád aj čas s nimi, ide o to, že ja aj v práci pracujem len s chlapmi a ich teda vôbec rád nemám a ja prácu považujem len za nutnosť, lebo potrebujem peniaze. Nič iné pre mňa robota neznamenala. No, ale mňa štve toto: že žijem ako keby na mužskej planéte, mne to ide často na nervy, však ja by som chcel aj dievča, porozprávať sa, počuť občas ženský smiech a hlas. Niekedy ma to totálne frustruje a mám z toho depresie. Mal som vzťah, ale opustila ma po pár mesiacoch, to bolo všetko. Som absolútne bez kontaktu so ženami v mojom veku. Naposledy som sa rozprával so ženou v mojom veku v minulom roku mesiac november, to som ju prehovoril na stretnutie, ale po hodine už niekam preč išla. Mňa takýto život prestáva baviť a začínam na sebe sledovať stále väčšiu uzatvorenosť pred svetom, už ma ani do práce nebaví chodiť

Grgprazenica

Suhlas. Ked ti je s niekym dobre tak sa toho drz. Kasli na krasavice, prave tie maju najvacsi komplex a musia mat vsetko. Bacha, oberu ta o vsetko, nie len o to dobre co si mal, ale casto aj o vsetky peniaze. Vyuzivaju svoju krasu len pre seba. Vyhybaj sa im na mile daleko. Nenechaj sa oklamat a zmanipulovat pozlatkou.

Vranaa81

Bezzeny..clovek by mal byt s niekym kto mu je aj povaho blizky...aj mi chlapi robime chybu ze hladame len tie najkrasnejsie..modelky atd..a to je blbost..nato clovek pride casom..profesionalny balici tvrdia sice ze casto su tie pekne zeny tie najlepsie...ze nemaju take komplex ako tie menej pekne...myslim si ze clovek by mal dat tomu druhemu sancu ak mu je snim dobre...a jedno ako vyzera.

Bezzeny

Nechcem aby to bola exstrovertka, dávnejšie som mal za kamarátku extrovertku a len o párty a diskotékach hovorila a stále chcela za niekym chodiť. Kamarátky, kamaráti, stále za niekym novým. Ja si rád ľudí privlastňujem a nechcem, aby ten človek na mňa mal hodinu za tri dni. U nej som sa tak cítil. Hovorím extrovertka NIE. Ja som introvert.

tomas==

Podľa mňa to z teba vždy tie ženy/babi vycítia, ak nie si autentický, úprimný a sám sebou. V hlave si nastav, že príjimaš do svojho života nejakú ženu a začni sa tak správať. Predstavuj, cít a správaj sa, akokeby ste už spolu žili a priprav pre ňu u teba doma miesto. A vieš vôbec, aká žena by to mala byť? Akú by mala mať povahu a ako čo ju baví? Ako spolu trávite čas? Toto všetko by si mal mať ujasnené, ak je pripravené miesto v tvojom živote pre ňu. Určite nejaké známe, kamarátky, ženy vo svojom živote máš, ale nevidíš ich, alebo odmietaš ich vidieť. A čo sa tíka práce, ak máš možnosť zmeň ju. Ja viem, že sa to píše jednoducho, ale vždy máme nejaké možnosti, ale iba sa bojíme zmeny. V práci tráviš 1/3 tvojho života, takže je podstatné, aby to nebolo pre teba utrpenie. Je načase asi niečo zmeniť, keď to takto cítiš a samo sa jednoducho nikdy nič nezmení a neurobí. Držím palce!

sandrra

Tak to mas dost blbe, ked ani len netusis, kam a preco ti tie zeny odchadzaju. Nabuduce sa ich skus aspon spytat.

Ednatretia

Pises ze nie si moc pritazlivy pre zeny a v tom vidis najvacsi problem. Su ale aj zeny nepritazlive pre chlapov, skarede, tie nikto nechce. Preco si nenajdes partnerku medzi nimi. To ze dobre nevyzera neznamena ze nemoze mat dobre srdce a ze ti s nou nemoze byt dobre.

Tutenstein_xD

Ja taktiež nemám žiadnu kamarátku v živote a nejako to neriešim v osobnom živote. Mám cca 2-3 kamarátov s ktorými sa vidím možno tak dvakrát až trikrát do mesiaca.