Som smutný z rozchodu

Príspevok v téme: Som smutný z rozchodu
Thomasis

Zdravím, mal som najlepšiu kamaratku 3 roky potom sme sa dali dokopy a vydržalo nam to ďalšie 3 roky. Rozišli sme sa pred par mesiacmi, ešte sme sa pár krat stretli na káve a rozprávali sme sa o tom. Mal som stiahnuté hrdlo a bolo mi do plaču ale to stretnutie som si užíval do poslednej chvíle. Ona je s rozchodom celkom vyrovnaná no ja nie, potrebujem asi viac času.. Mal som všetko, pre mňa dokonalý vzťah a chcel som to všetko vrátiť späť. Snažím sa na ňu prestať myslieť, chvílu sa mi to aj darilo ale zase na mňa prišli tie myšlienky.

Thomasis

Ďakujem :) potreboval som sa ''vyrozprávať'' aj keď neviem či je toto forum vhodne miesto. Každopádne vďaka.

Ediakara

Hlavne si nic nevycitaj, viac si urobit zrejme nemohol, proste sa odmilovala. Presla si tym vacsina z nas a ver ze sme trpeli rovnako. Ja teda urcite. Chce to cas. Prerus uplne kontakt a venuj vela casu sportu, kamaratom a zalubam.

Thomasis

Je mi jasne že ak si najdem ine dievča tak na byvalku zrejme zabudnem lenže ona bola super v každom smere. Bola milá, citlivá, tak trochu blázon ale v dobrom, zbožňoval som keď som ju dokázal rozosmiať tak až jej tiekli slzy po liciach :) Mali sme ešte aj rovnaky zmysel pre humor (hlavne dvojzmysly to bolo jej). Čo sa týka sexu tak som mohol navrhnúť čokolvek a s radosťou to urobila. Nechápem prečo to dopadlo tak ako to dopadlo. Ešte aj keď to teraz píšem tak mám stiahnute hrdlo. Obdivujem tých ktorí si niečim podobným prešli a zvladli to.

Ediakara

Nic dobre by z toho nebolo kebyze sa prisposobis. Vztah ma byt o tolerancii, ty si jej toleroval ze chodi s kamoskami pit, ona ti mala tolerovat ze takyto druh zabavy zrejme nepreferujes a zostanes doma. Nemozete byt vo vsetkom rovnaky a ked chyba tolerancia je to zle. Ak ti robi tak zle sa s nou obcas stretnut tak sa nestretavaj a uplne prerus kontakt.

27Paulito27

Ono je najhoršie sa dávať dokopy s najlepšou kamarátkou, lebo keď príde koniec, stratíš vlastne oboje.. To že budete teraz kamaráti je ok, ale už ani to nebude také ;)

Thomasis

Ona prišla za mnou s tym že už rok to ťahame len tak zo zvyku. Pritom bolo všetko v pohode ako na začiatku vzťahu. Ano par krat chcela isť vonka niekde piť a ja som povedal že može isť s kamaratkami lebo nemam naladu. A ona sa na to zdula. Iba o tomto boli naše hadky. Nepoviem že som sa pozeral na nejaku riť a za to sa pohádame ale za takúto blbosť že nechcem isť v noci do mesta? Skrátka keď s tým za mnou prišla tak som jej povedal že dobre nebudem ťa obmedzovať ani v ničom inom no a bolo... Proste len tak lusknutim prsta a ja si to stále vyčítam, že čo by mohlo byť keby sa prisposobím. Teraz keď prídem domov z roboty tak ma nikto doma nečaká a je tam ticho.

Thomasis

V dobrom, jednoducho sme si sadli a porozprávali sme sa. Ostali sme kamaráti ale nestretávame sa už. Ona mi navrhla že ak chcem tak raz do mesiace možeme isť na kávu alebo tak..

Najčítanejšie články