Som smutný z rozchodu

Príspevok v téme: Som smutný z rozchodu
Thomasis

Zdravím, mal som najlepšiu kamaratku 3 roky potom sme sa dali dokopy a vydržalo nam to ďalšie 3 roky. Rozišli sme sa pred par mesiacmi, ešte sme sa pár krat stretli na káve a rozprávali sme sa o tom. Mal som stiahnuté hrdlo a bolo mi do plaču ale to stretnutie som si užíval do poslednej chvíle. Ona je s rozchodom celkom vyrovnaná no ja nie, potrebujem asi viac času.. Mal som všetko, pre mňa dokonalý vzťah a chcel som to všetko vrátiť späť. Snažím sa na ňu prestať myslieť, chvílu sa mi to aj darilo ale zase na mňa prišli tie myšlienky.

Thomasis

Ona si práveže somnou predstavovala budúcnosť, deti atď. Dokonca sme tie 3 roky spolu bývaly. Povedala že som jej neopetoval lasku tak ako ona mne. Pritom som jej často kupoval kvety, mali sme sex kedy chcela, dával na narodeniny a vianoce presne to čo som vedel že chce a čo mala na očiach. Jej napríklad vadilo že som bol par hodin na počitači, pretože ja tak relaxujem. Ja som chcel isť na plaváreň a ona sa hanbila. A hocikedy keď ona bola v práci a mala tam byť ešte čo ja viem 4 hodiny tak som tam za ňou išiel a tie 4 hodiny som na ňu čakal. Proste je mi smutno z tohoto všetkého. Jasne dalo mi to niečo do života a som za to rád ale teraz musím začínať úplne od znova. Ja nemám vlastne ani žiadne kamarátky.

Najčítanejšie články