Ženy otazka na Vás, chceli by ste takého čo...?

Príspevok v téme: Ženy otazka na Vás, chceli by ste takého čo...?
zufala26

Prosim poradte mi baby, dva a pol mesiace sa poznam s jednym muzom odomna starsim o 11 rokov. Zo zoznamky.
Problem je ten ze nakolko na zaciatku vyzeral byt okej a pohodak ze mu nevadi nic tak zrazu mi vravi ako sa mam obliekat, ako si mam upravit vlasy, ako sa mam licit, ze si mam kupit druhe auto a terajsie predat, ze ze ze ..
Ideme von a on mi keca dotoho co si mam vziat. Ked niesom oblecena podla jeho sexi predstav tak sa so mnou ani nebavi a tvari sa sfucane. Normalne je nastvany ako aj minule ze som si obliekla sirsie dlhe saty a ze v nich vyzeram staro, alebo skor ze aku blusku som sinobliekla ako 40rocna sekretarka ..a viac je toho.
Ved keby ma miloval a bral ma taku aka som tak mu to moze byt jedno nie? Ved nechodim v mechu a otrhanom obleceni?
Alebo mi keca dotoho ako si mam dat uces ze jeho to tak rajcuje ..
Je toto o vztahu? O laske?
Byvali mi toto nikdy nediktovali ako on.
Mali ma radi taka aka som bola aj ked sa nase cesty rozisli ale do vkusu mi nekecali.
A tento mam pocit ze mu ken na vzhlade zalezi ..
Rozmyslam ci jeho byvala tak nechodila aku chce mat mna
Je to normalne po tak kratkom case ?
Sme.spolu trikrat styrikrat do tyzdna.

sandrra

si robis srandu? jak toto moze byt o laske? ak je vizazistom z povolania, tak to moze byt profesionalna deformacia

mu povedz, ze si neprajes, aby ti kecal do vkusu alebo nech si najde taku, co mu bude po chuti, toto fakt nepotrebujes

retaz

37 rocny je stary pre teba ved ty mas len 26
Najdi si mladsieho tak do 33 rokov toho nechaj inej.
26 rocna baba aby sa zchadzovala s 37 rocnym muzom pred 40tkou pomaly uz....?
Zneuziva ze si mladucka ..

susienka

Preč čim skôr
Ešte sa poznáte len dva mesiace a už ti dáva kazanie? Nejako priskoro ..?
Je od teba starši o 11 rokov podľa nicku tvojho máš asi 26 čiže on má 37, prečo sa asi neoženil doteraz? Alebo aspoň nemá družku? Ale je odkazaní na zoznamku?
Lebo rád manipuluje s ľuďmi a ty si mladá tak skúša čo mu všetko dovolíš.
Nedaj sa, muž miluje ženu nie to ako sa oblieka
Tu nebude všetko v poriadku s kostolným poriadkom ...

a_dr1a

Od takéhoto na hony ďaleko) Nie nadarmo ti v hlave bliká varovna kontrolka. Proste adios a už ho viac nerieš. Inak ti zničí život psychiku všetko

kaslinaImage

Ja si cudzich ludi nevsimam, castorkat ani neviem co mali na sebe oblecene, ak ma cosi na tom neuputalo (farba, velkost..), ale pri blizkej je to skor o zladeni, nie ze ktosi ide v saku a druhy v teplakoch, preto velmi blizke pary, co si rozumeju byvaju obcas oblecene jak siamske dvojcata (proste si vo vkuse sadnu), no ovladat niekoho v tomto smere je o comsi celom inom v ramci jeho konkretnych predstav.
Ja za seba mozem povedat, ze by mi nevadilo, ked by mi moj v tomto smere radil, lebo sa obliekat absolutne neviem, avsak i napriek tomu viem, v com sa necitim dobre, ked uz na to pride, cize to ma svoje hranice.