Ženy otazka na Vás, chceli by ste takého čo...?

Príspevok v téme: Ženy otazka na Vás, chceli by ste takého čo...?
zufala26

Prosim poradte mi baby, dva a pol mesiace sa poznam s jednym muzom odomna starsim o 11 rokov. Zo zoznamky.
Problem je ten ze nakolko na zaciatku vyzeral byt okej a pohodak ze mu nevadi nic tak zrazu mi vravi ako sa mam obliekat, ako si mam upravit vlasy, ako sa mam licit, ze si mam kupit druhe auto a terajsie predat, ze ze ze ..
Ideme von a on mi keca dotoho co si mam vziat. Ked niesom oblecena podla jeho sexi predstav tak sa so mnou ani nebavi a tvari sa sfucane. Normalne je nastvany ako aj minule ze som si obliekla sirsie dlhe saty a ze v nich vyzeram staro, alebo skor ze aku blusku som sinobliekla ako 40rocna sekretarka ..a viac je toho.
Ved keby ma miloval a bral ma taku aka som tak mu to moze byt jedno nie? Ved nechodim v mechu a otrhanom obleceni?
Alebo mi keca dotoho ako si mam dat uces ze jeho to tak rajcuje ..
Je toto o vztahu? O laske?
Byvali mi toto nikdy nediktovali ako on.
Mali ma radi taka aka som bola aj ked sa nase cesty rozisli ale do vkusu mi nekecali.
A tento mam pocit ze mu ken na vzhlade zalezi ..
Rozmyslam ci jeho byvala tak nechodila aku chce mat mna
Je to normalne po tak kratkom case ?
Sme.spolu trikrat styrikrat do tyzdna.

anizosrandy

Mu povedz, nech sa stara o seba, sak ani ty mu nekecas do vkusu a ked ho rajcujes iba za istych podmienok, tak to neni muz do kazdeho pocasia...v dobrom aj zlom, akonahle sa ta nabazi, strati o teba zaujem a ty nie si povinna udrziavat si jeho zaujem, aby ta neopustil pre inu korist. To radsej nech ta opusti co najskor, kym si este citovo privelmi neinvestovala, bo potom sa z toho budes tazko vymotavat.

Najčítanejšie články