Prosim poradte mi baby, dva a pol mesiace sa poznam s jednym muzom odomna starsim o 11 rokov. Zo zoznamky.
Problem je ten ze nakolko na zaciatku vyzeral byt okej a pohodak ze mu nevadi nic tak zrazu mi vravi ako sa mam obliekat, ako si mam upravit vlasy, ako sa mam licit, ze si mam kupit druhe auto a terajsie predat, ze ze ze ..
Ideme von a on mi keca dotoho co si mam vziat. Ked niesom oblecena podla jeho sexi predstav tak sa so mnou ani nebavi a tvari sa sfucane. Normalne je nastvany ako aj minule ze som si obliekla sirsie dlhe saty a ze v nich vyzeram staro, alebo skor ze aku blusku som sinobliekla ako 40rocna sekretarka ..a viac je toho.
Ved keby ma miloval a bral ma taku aka som tak mu to moze byt jedno nie? Ved nechodim v mechu a otrhanom obleceni?
Alebo mi keca dotoho ako si mam dat uces ze jeho to tak rajcuje ..
Je toto o vztahu? O laske?
Byvali mi toto nikdy nediktovali ako on.
Mali ma radi taka aka som bola aj ked sa nase cesty rozisli ale do vkusu mi nekecali.
A tento mam pocit ze mu ken na vzhlade zalezi ..
Rozmyslam ci jeho byvala tak nechodila aku chce mat mna
Je to normalne po tak kratkom case ?
Sme.spolu trikrat styrikrat do tyzdna.
Ženy otazka na Vás, chceli by ste takého čo...?
Chlap si ma svoju zenu chranit a nie ju tymto sposobom ponukat inym na pretah. Niektore zeny sa tymto sposobom ponukaju aj same.
Ať hodí kamenem ten, kdo je bez viny a nikdy nikoho nepomluvil nebo v něčem nekritizoval, neřekl o někom, že není hezký, že je hloupý, že má hnusnou barvu vlasů a nevím co všechno.
Mozno ta chce len vidiet v inom svetle. Ma ta mozno zidealizovanu a zacina chápat ze vkus mas jednoducho obcas iny. Btw, ja ked vidim pekné, aj relatívne mlade baby a ich obliekanie sa, tak sa tym chlapom ani necudujem. Otrasné, neforemne handry a este si myslia ake su cool. blúzky jak od babicky, otrasne nelichotive nohavice jako pre klauna sirocizne ako sorry ale toto sa ziadnemu chlapovi nepaci! ak ti tvoj styl pride v pohode a on bude chcet mat stale pipku na stekloch, rovno mu daj vizitky na bordel a vyser sa ne neho. Aku inú radu chces počuť??
Možno chce s tebou machrovat pred kamarátmi preto ti to hovorí. Ale ak by mi priateľ príliš obrazne povedané tlačil na pílu a bola by som sebestacna tak ho asi nechám.
Austria vs Slovakia www.youtube.com
Nad tým ani nerozmýšľaj, toho si už dávno mala poslať z voleja do prdele ;) O láske tu nie je reč, neľúbi Ťa takú, aká si...
je to sebecky manipulator
Ten ta ma len na okrasu ale nemiluje ta
..a mas pravdu toto nieje prava laska ..on potrebuje zenu co ho bude pred kamaratmi a znamymi len reprezentovat ako nejake auto ..oporu od neho do buducna necakaj
Nie takehoto by som nechcela, toto je prototyp chlapa akych neznasam, aby sa mi do vsetkeho staral bol by okamzite byvaly. Utekaj kade lahsie s nim budes nestastna, aj tak mu nikdy nevyhovies a stratis samu seba.
Dievca utekaj kade lahsie a dufaj, ze sa ho vobec zbavis. Tento ti zo zivota spravi peklo. Absolutne nevahaj.
ešte napíš že s ním planuješ buducnosť a rovno ti odporučím zajsť za psychologom
poviem ti to takto, najlepsie čo urobíš bude ked ho doslova pošleš do p!c˘e , to su psychopati,..