Som furt len dnu.

Príspevok v téme: Som furt len dnu.
LeonardASheldon

Mám robotu doma, tým som sa zbavil cestovania ale aj celej socializácie, čo mi vyhovuje, vždy som bol introvert a len s málokým som si sadol. No, ale ja som furt dnu. Idem von raz za päť dní aj to len na kúsok hodín ale však čo vonku? Ja idem do knižnice, občas na futbal pozrieť do susedných dedín, ale v podstate som aj tak stále dnu. Ja nemám dievča ani kamarátov, jednoducho nie sú ľudia pre mňa a v mojom okolí, nenašiel som ich.
Mne tento život ani nevadí, pripadá mi, ako život, podľa najlepších možností, ktoré mám z možností k dispozícii, lebo ja neviem prísť dakde do baru a "čaute, chalani ako to dnes ide" :D je mi to smiešne sa tak chovať a nebol by som to ja.
Len o to ide, že mám pocit, že mi niečo uteká, tiež mi je jasné, že mi do mojej malej izby v ktorej trávim najviac času žiadne dievča na dvere za klopať nedojde (škoda, mohla by :DDD)

zdanie klame

To sa ti asi len zdá, lebo nič, čo človeka postretnúť má, neminie. Otázne je, že kde by ti asi tak mohlo byť lepšie, než práve doma.

Richardoss

Mas pravdu, uteka ti zivot! Stale len pracujes, nemas kamaratov, nemas ziadne zazitky! Mal by si sa snazit to trochu zmenit

domacitvor

ja si nicnerobenie spajam zas s rekonvalescenciou, lebo aj ked sme chori, tak mame byt v klude a lezat, nechodit von a vela oddychovat, aby sme sa zotavili, nieco ako pripravit sa v pokoji (ci v izbe) na zivot plny uderov, kym nezosilnenieme natolko, aby sme im boli schopni celit

ten pohyb asi hej, da sa cvicit aj doma, i ked no..vsetkeho privela skodi, no nikto nam tu spravnu mieru nenaordinuje, tu pomyselnu hranicu
rodicia ci priatelia ta mozu posielat von, ale oni nie su v tvojom tele a hlave, nemaju ani paru o tom, co je pre teba skutocne blahodarne a dobre, na to musi clovek prist sam...nevravim, ze cely zivot sediet v jednej kutici a dumat, ale ani opak

len von

najdi si - choroby - nedostatok pohybu. bude to osteoporoza, poruchy obehoveho systemu, nedostatok vit. D a ine
sme stvoreni pre pohyb, nie na sedenie

zemotras

A ked by ti do tej izby aj zavitala, tak by si netusil co s nou. Ver mi, viem o com vravim:D Snivanie je vzdy krajsie, pokym ti do zivota nevstupuju ti spravni ludia a drviva vacsina sluzi skor na lekcie, ktore ti maju ustedrit, nie prijemne sluzby, ktore ti poskytnu.

SoriaNella

Kompletní životní změna. Vyměnila jsem práci, bydliště, koníčky i většinu lidí v mém blízkém kruhu. Odstřihla jsem všechno a všechny co mě roky táhli k psychickýmu dnu, včetně rodiny (hlavně rodiny). A především jsem se potřebovala naučit být spokojená sama se sebou a nehledat štěstí a uspokojení v lidech nebo věcech kolem, ale sama v sobě. Jsou to všechno spíš záplaty, protože prapůvodní příčinu se mi asi nikdy vyřešit nepodaří, ač jsem si jí dobře vědomá. Ale díky těm záplatám ještě žiju, tak to asi funguje.