Mám robotu doma, tým som sa zbavil cestovania ale aj celej socializácie, čo mi vyhovuje, vždy som bol introvert a len s málokým som si sadol. No, ale ja som furt dnu. Idem von raz za päť dní aj to len na kúsok hodín ale však čo vonku? Ja idem do knižnice, občas na futbal pozrieť do susedných dedín, ale v podstate som aj tak stále dnu. Ja nemám dievča ani kamarátov, jednoducho nie sú ľudia pre mňa a v mojom okolí, nenašiel som ich.
Mne tento život ani nevadí, pripadá mi, ako život, podľa najlepších možností, ktoré mám z možností k dispozícii, lebo ja neviem prísť dakde do baru a "čaute, chalani ako to dnes ide" :D je mi to smiešne sa tak chovať a nebol by som to ja.
Len o to ide, že mám pocit, že mi niečo uteká, tiež mi je jasné, že mi do mojej malej izby v ktorej trávim najviac času žiadne dievča na dvere za klopať nedojde (škoda, mohla by :DDD)
Som furt len dnu.
Austria vs Slovakia www.youtube.com
Kup si psa alebo z utulku vezmi nejakeho.
Pes ta donuti chodit von aj na dlhsie prechadzky teda vencit.
Vela ludi ma psa uz z toho dovodu ze nemaju s kym von tak aspon so psom idu ..
Tu musis byt dost bledy a chorlavy ked dychas len bytovy vzduch a sedis v pritmi izby ..
Choď von, hecni sa, behaj, turistikuj, športuj.. Veľmi veľa prijemných ľudí stretneš pri športových aktivitách ;) To Ti hovorím z vlastnej skúsenosti, hlavne turistika, ja som sa vybral na hory aj sám, pospoznávaš kopu ľudí cestou, prídeš na iné myšlienky a už to ide samo ;) Už len vedieť ako začať konverzáciu a byť komunikatívny :D
Byvas v dome ci v bytovke?
A nechyba ti les, stromy, trava, cerstvy vzduch, slnko, rieka ci potok, vtaci spev, dazd?
A najma pohyb, ved v byte sa nemozes vela hybat, chodit
Cvicis aspon?
jedna znama je tiez velky domased, ale ta aj ma nejake depresie alebo nieco, ale raz do tyzdna chodi pravidene do prirody, tam si sadne a oddychuje cely den
mal by si ist kazdy den na slnko
ta deka je fajn, aj ja tak niekedy idem, blizko domu, celkom iny pocit
A co tak ist niekde na luku dat si na zem deku a uzivat slniecko kazdy den hodinku ....budes mat aj vitamin d a nepotrebujes chodit kade tade ak to nemas za potreby ale clovek potrebuje byt na vzduchu v prirode a na slnki je tak stvoreny pre rast a zivot ....pouvazuj o tom
nemas potrebu kecat s niekym? ak nie, to je aj dobre, ze si sebestacny, samostatny
v lete by si mohol chodit von, lebo lahko sa oblecies, 2kusy handier, nasuchnes zaby a si vonku, v zime je to ovela horsie. mozes sa prechadzat, alebo ist plavat alebo bicyklovat, potrebujes aj D vitamin
Ono je to asi tak, ze po vacsinu zivota je clovek v nejakych miestnostiach ci budovach, kde zije, prespava, travi cas, vzdelava sa, oddychuje....a cez von sa chodi zas len a len do dalsich miestnosti. Von v podstate nic nie je, akurat tie budovy do ktorych sa cez von chodieva.
Inak ja tak zijem cely zivot....skola (budova) a zo skoly sa slo domov (dalsia budova)...teraz je to tak iste i s pracou...praca (budova) a z prace domov (opat budova), obcas sa ide cez von aj do inej budovy trebars do obchoduu ci k lekarke atd, mohlo by sa aj do kina ci restauracie, no naco, vsak.
Možno ti na dvere zaklope nejaká pekná poštárka. Nikdy nevieš :D... Ináč dosť mi pripomínas mna s tým rozdielom že nemám robotu z domu :( Jaké mas ty šťastie.