38 rokov a v živote som nevidel nahú ženu :D

Príspevok v téme: 38 rokov a v živote som nevidel nahú ženu :D
Karlo

Odjakziva sa riesia vztahy, flirtovanie s opacnym (dnes uz aj s rovnakym) pohlavim a ja nikdy v zivote nic.
Neviem, niekedy som si myslel, ze je to nejake zakliatie, ako keby to mne nebolo sudene a dopriate.
Budem uprimny, nevyzeram dobre, som introvert a zien som sa vzdy hanbil uz len ked sa so mnou niekedy nejaka zacala bavit a prehodila so mnou par viet povazoval som to ako za zazrak Bozi.
No ale ako plynul cas a bol som stale panic som zacal nenavidiet temy o sexe. Som vonku, rozpravam sa s kamosmi, viete ako to je, chlapi si o tom vedia otvorene pokecat, o zazitkoch ale ja to nenavidim, lebo nemam cim prispiet do diskusie. Nenavidim temu sex, erotika, vzdy sa tajne vytratim. Samozrejme, ze klamem, ked na mna padne otazka, nejako to zahovorim, že "vsak mal som nejaku, uzil som si bolo to fajn" ciste klamstva, ale co mam robit? To je hanba byt v mojom veku panic.

antilooopa

žart to nebol ani náhodou, BJ.
To, že neviem, za koľko ide prostitútka, znamená, že nemám prehľad o živote? No, ak tvoj život tvoria prostitútky, tak by bolo naozaj faux-pas nevedieť to. Môj život prostitútky netvoria a teda túto informáciu nepotrebujem a ani neviem. Mimochodom, ak si sa to dozvedel pri resetovaní hlavy v krčme počas štúdia, tak to znamená, že cena sa za tie roky nezmenila?? Neviem, lebo nemám prehľad o živote :-DDD
Heroín k svojmu životu nepotrebujem, tak tiež neviem, za koľko sa dá kúpiť. Keď budem jeho kúpu zvažovať, tak si cenu zistím, dovtedy mi táto info nie je na nič. Vieš, ceny sa v čase menia, ak si o tom ešte nepočul, nehovoriac o tom, že asi i lokalita a jeho čistota majú na cenu vplyv.
Mimochodom, nevedela som, že cena za minútu súlože u prostitútky je fixná pre všetky predajné devy :-D Také na parkoviskách a diaľniciach si účtujú rovnako ako exkluzívny eskort? Prosím, ozrejmi mi to, lebo nemám prehľad o živote a rada by som si ho rozšírila.

BJ 2

antilopa, ja viem dokonca kolko stoji priblizne gram heroinu. To je , co? Pozrel som si video od Kristiny Kovesovej, co tiez asi predpokaldam, ze nevies kto je, kedze mas taky rozhlad o zivote, ze nevies za kolko idu dievcata priblizne, ale ok... jasne, berem aj heroin, lebo viem jeho cenu. Tvoje uvazovanie je naozaj zaujimave. Teraz sa urcite vyhovoris na to, ze to bol zart, ale urobila si zo seba hus, pretoze 90% chlapov vie kolko to stoji, uz len z rozpravania ich kamaratov. Ak to chlap nevie, musi byt divny. Ved urcite bol zopar krat opity, v krcme, alebo na party, a tam na to vzdy obcas dojde medzi chlapmi, pokecat o zazitkoch. No a kto sa neopyta na cenu, nikdy tam nebol, a nezaujima ho ani cena, ked mu tam boli kamarati, to musi byt divny chlap. Takemu by som neveril ani slovo. Teda tvrdim, ze na pozore sa treba mat pred chlapom, co nevie, za kolko priblizne idu prostitutky, to bude urcite klamar alebo podivin. Ja som sa to dozvedel niekolko krat aj nedobrovolne, ked som pocuval inych, este v casoch ked som si obcas v piatok zrestoval hlavu ako sa hovori, za studentskych cias. Teda tvrdim, ze chlap ktory nevie za kolko behaju prostitutky, je klamar alebo podivin.

BJ 2

Karlo, nedaj sa na to zlakat. Budu ti tu pisat ludia co to spravili a samozrejme si to obhajovat. Ja to ani nebudem po nich citat, zahladia to do takych uhladenych fraz, ako je to v pohode, ze si mas vybrat podnik a babu. Prostitutka je vzdy prostitutka , je to urazka zeny, handra, najvacsia spodina. Dufam, ze vydrzis.

Rebeka78

dikmore- ženy navštevujúce internetové fóra napr.toto sú naivky.. skoro všetky..Áno ony by určite chceli 38 ročného neskuseneho no to by som chcela vidieť toto..vodu kážu a víno piju

Timmea

Ani ja by nechcela muža za kamaráta, proste by som to nezvládala, že so mnou si zaflirtuje a s inými ženami spáva, či vracia sa domov k manželke. Nemohla by som s ním za prvé spávať, keďže je zadaný, či ťahá ho to za inými ženami, ktoré mu dajú to, čo ja ako kamoška nemôžem. Podľa mna je kamarástvo medzi mužom a ženou jedno veľké klamstvo, kde sa obaja tvária, že ružového slona, čo je v miestnosti nevidia.

dikmore

S tou prostitútkou by to nemusel byť zlý nápad. Ja som mal prvých pár sexov s prostitútkami. A neľutujem. Ale odporúčam seriózny podnik, kde baby majú pravidelne vyšetrenia (napr. každý týždeň) na pohlavné choroby. Ja som navštevoval taký v zahraničí. Pri použití kondómu (aj pri orále) a žiadnom bozkávaní, šanca na pohlavnú chorobu je skoro nulová, oveľa nižšia ako s nejakou bežnou ženou, s ktorou sa zoznámiš v práci, cez internet... o ktorej sexuálnej minulosti nič nevieš. Žiadne priváty, ulice ani sexzoznamky.

U mňa to bolo tak, že sa po viacerých návštevách v bordeli skoro nič nezmenilo. Nezmenil sa môj postoj k ženám. Stále som sa hanbil im prihovoriť a baliť ich. Jediná vec, čo sa zmenila bola tá, že ak už došlo k sexu, nebol som ako poleno, vedel som, čo mám robiť. Lebo ak 38-ročný chlap, nevie čo má počas sexu robiť, tak to už je podľa mňa mega prúser, ktorý takmer žiadna žena neprekúsne. Pošle ťa do riti a tvoje sebavedomie bude úplne na dne, ako ešte nikdy v živote. Aj keď ženy v internetových diskusiách, samozrejme, budú tvrdiť opak.

Sú to len moje skúsenosti. Nevravím, že ak to niekto vyskúša, bude spokojný. Každému vyhovuje niečo iné.