mam priatela, ktoreho milujem. sme spolu viac ako pol roka a funguje nam to, no aj napriek tomu chcem skusit nieco nove.. nie novy vztah, len sex s inym muzom..
zaujimaju ma vase nazory..
chcem skusit nieco nove..
vcera mi pisal ci sa stretneme.. povedala som, ze neviem, ale ze sa mu ozvem.. ak sa to rozhodnem spravit, tak bud teraz v piatok, alebo potom nikdy..
neznie to vobec nelogicky
len si uvedom, ze vsetko, co robis, ovplyvnuje svet okolo teba a nejak sa ti to vrati
podla mna chod do toho
Tak to sprav.
nezaujima ma jeho minulost.. je to len momentalne vzplanutie a chut urobit nieco, o com viem, ze nie je spravne.. znie to strasne nelogicky a je to nepochopitelne aj pre mna..
ale mozno by to bol problem pre neho.
tym som si ista
Jo a nevadi ti, ze budes cojaviem uz dvadsiata??? Zrejme ak nema priatelku tak mu vyhovuje volny neviazany sex.Budes len dalsia v poradi.
Ja osobne ak nemam s niekym splynut aj dusevne,tak sex nie je sexom.Vezme si predsa len tvoje telo....
budem ho stretavat v praci.. ale len mesiac. a urcite by mi to nerobilo problem stretnut ho.. takze v tom vidim najmensi problem
Spionka a myslis, ze ma o teba tiez zaujem????
je odo mna starsi o 11 rokov.. nie je zenaty a nema ani priatelku, vaznu znamost nehlada kvoli zamestnaniu kedze casto musi cestovat