mam priatela, ktoreho milujem. sme spolu viac ako pol roka a funguje nam to, no aj napriek tomu chcem skusit nieco nove.. nie novy vztah, len sex s inym muzom..
zaujimaju ma vase nazory..
chcem skusit nieco nove..
vcera sme boli s kamosmi v nasom oblubenom podniku.. okolo jednej rano prisiel spominany kolega z roboty.. trochu sme si vypili, rozpravali sa a zavolal ma k sebe. ale ja som odmietla.. povedala som, ze mam vazny vztah a kvoli jednemu "vyhodeniu z kopytka" si ho nechcem znicit. vsetko prebiehalo v pohode a aj nadalej sme sa zabavali.
uvedomila som si, ze mi to absolutne nestoji za to. mam priatela, na ktorom mi zalezi a toto by bola osudna chyba.
pravdepodobne som mala len momentalny skrat ale chvalabohu ma to preslo
Som tu...
agina
si tu?
pravdovravna
nemam co lutovat...
tak co? uz to lutujessss?
spionka uvedom si, ze ak niekoho milujes, neurobis takuto vec. JA mam s priatelom momentalne zle obdobie, trva uz dlhsie, a vies co by som dala za to, aby vsetko bolo v poriadku? A ty chces zahodit pekny vztah koli nejakemu kolegovi? Je to podla mna na hlavu. Hej,laka ta zakazane ovocie,ale prave o tom aj vztah je, odolat takymto nastraham. Kazdy jeden clovek ma prilezitosti, je len na tebe ci ich vyuzijes,alebo nie. Ale ak mas pekny vztah a priatela milujes tak kasli na kolegu. Ja ta neodsudzujem, ani nic,a le viem ake je to byt aj podvedena a poviem ti , nemozes cloveka viac ponizit. A priatel s ato aj tak dozvie, vzdy to vyplava na povrch. Kasli na to, bud stastna s drahym a o kolegovi maximalne snivaj. Ale ak to urobis, tak vela stastia...
mas priatela kt milujes a chces chrapat s inym.. to je laska az za hrob.
uvidim ako to bude cele prebiehat.. zajtra ideme s kamosmi do mesta, pravdepodobne ho zavolam nech pride po robote za nami.. a dalej to riesit nebudem.. co sa stane, stane sa
S inym muzom?A co o 5 rokov ked po polroku takto "vyvadzas"?Skuste radsej inu techniku,nejak to ozivte...
Spionka tak uz nemas co riesit. Zelam ti len, aby si sa potom do kolegu nezalubila.