mam priatela, ktoreho milujem. sme spolu viac ako pol roka a funguje nam to, no aj napriek tomu chcem skusit nieco nove.. nie novy vztah, len sex s inym muzom..
zaujimaju ma vase nazory..
chcem skusit nieco nove..
agina
pravdaze nie. uz vtedy som pisala, ze bola chyba, ze som na to len pomyslela.. a vobec som nevedela ze je zenaty a ani ze ma dieta..
sviniar jeden.. keby som to bola predtym aspon trosku tusila, tak by som s nim nesla ani len na kavu
A co teraz??? Este stale by si to chcela s nim skusit??? Ty si tiez nevedela, ze je zenaty a ze ma dceru???
Špionka, niečo tu nesedí. Píšeš, že paetnera MILUJEŠ a že to funguje. Napriek tomu chceš skúsiť sex s iným.To je prekvapujúce, lebo podla mňa , keď niekoho milujem, tak nemám chuť na sex s niekým iným.
Podla mňa potom teda svojho priateľa nemiluješ, iba si to myslíš. Keď vzplanieš ozajstnou láskou, tak potom určite nebudeš mať také chúťky - tolko moj názor.
povedala som, ze mi to nepovedal, a ze mi tvrdil, ze nema ani priatelku a chcel by uz vztah.
neskor som sa dozvedela, ze ma aj dceru..
agina
neuveris co sa mi v praci stalo...
stretla som svojho kolegu (vola sa Erik) a trochu sme sa rozpravali.. povedal mi, ze by chcel mat v KE priatelku (nebyva v kosiciach) a zavolal ma na kavu a chcel, aby som prisla za nim po robote t. j. o 22,00 a mozme si niekam vyrazit a potom mozme ist k nemu.. a pritom ma chytil za zadok.. jednoducho, daval mi ocividne navrhy..
ked som mala pauzu, isla som s kolegynou na obed. opytala sa ma, ci nieco riesim s Erikom. POvedala som ze nie, ze to skor on chce nieco riesit so mnou. a potom povedala: "Vedela si ze je zenaty?"
Spionka...tak to je chvalihodne, ze si kolegu odmietla a priznala si sa k svojmu priatelovi.Je to urcitym sposobom take male vitazstvo.Na druhej strane si myslim, ze ak sa ti kolega nezhnusil, ze ta budu take "hriesne" myslienky stale obchadzat.
tak teda blahozelam...:))
spionka spravila si super vec a vazne si ma potesila. Som rada, ze si sa takto drzala, chcelo to vela sily, ale vidiet, ze si spravna zena, a ze svojho priatela naozaj lubis. :-)
som strašne rada.....za teba aj za tvojho priateľa...som rada,že si si uvedomila,že ti to za to nestojí=)
ked sa na to spatne pozeram, nerozumiem ako som vobec nadtym mohla rozmyslat.. uz len kvoli tomu som zo seba sklamana