mam priatela, ktoreho milujem. sme spolu viac ako pol roka a funguje nam to, no aj napriek tomu chcem skusit nieco nove.. nie novy vztah, len sex s inym muzom..
zaujimaju ma vase nazory..
chcem skusit nieco nove..
viem, len mam pocit, ze aj ked ti tu kazdy radi nie, tak z tvojich reakcii to vyzera, ze to aj tak spravis
viem, ze to nie je spravne, ale asi prave preto ma to tak laka
silvik
mam sa nadtym aspon trochu zamysliet?? keby som sa nadtym nezamyslala, tak mas pocit, zeby som sa potrebovala niekomu zdoverovat? nie nepotrebovala.. ale isla by som tvrdohlavo do toho
Spionka. Chcela si vediet nase nazory a tu su vsetky negativne. Tak sa nad tym aspon trochu zamysli, ked si uz tu napisala.
netvrdim ze mu planujem hned skocit do postele.. len nadtym rozmyslam a tej predstavy sa neviem zbavit..
v praci je to vzdy dost riskantne
a ako budes reagovat, ked nieco podobne spravi tvoj priatel?
beriem HAK a keby doslo k sexu s neznamym urcite by som do toho bez kondomu nesla
to teda nie...ako by si sa citila ty, keby to tebe spravil tvoj priatel...mne by to velmi ublizilo...az na rozchod. A ked niekto niekoho miluje, urcite mu nechce ublizit...
Nezavazny sex s niekym novym...vobec to nie je take vzrusujuce a krasne, ako si predstavujes.Uz len ten pocit viny a to svedomie.Keby si bola volna, nepoviem na to nic, len to, aby si nezabudla na antikoncepciu a pohlavne choroby.Nemyslim tym hned AIDS, ale chlamydie, herpesy, bradavice...ale Spionka mas priatela...velmi ho tym ranis.
pracujeme v rovnakej firme, ale nie na rovnakom oddeleni.. a stretnut ho mozem len ked ideme zafajcit