bábätko, duchovia, aury?

Príspevok v téme: bábätko, duchovia, aury?
Yue

Určite ste aj vy počuli o poverach, že malé deti, batoľatá, keď môžu vidieť duchov, aury. Jedna kamarátka z dávnejšia má teraz polročné dieťa. Minule som bola ešte s ďalšou kamarátkou u nej na návšteve a prvýkrát sme obidve malého videli.

Reakcia chlapčeka, keď nám ho ukazovala jeho mama, bola o dosť iná, hoci sme sedeli vedľa seba. Ja som sa ešte nestihla usmiať a chlapček sa na mňa hneď začala usmievať. Až potom som sa aj usmiala na neho. Vlastne stále, keď sa na mňa pozrel, sa usmial. Až mu tie očká žiarili.

Na to sa pozrel na vedľa sediacu kamarátku. A hneď zvažnel, ústa pootvorené, ako keď je človek v šoku. Pritom bola k nemu milá. Ale neusmial sa na ňu ani raz, čo sme tam boli. Podľa čoho bábätko reaguje na ľudí? Má to niečo spoločné s duchovnom?

swistica

Vyhladaj si clanky o tom ,,ako vidia babätka,,. V nich sa dozvies, ze nezaostruju a nevidia tak, ako dospeli ludia.

Yue

Všimla som si, že tu žena nemôže ani napísať, že je krásna, lebo sa do nej pustia iné ženy, že je namyslená kra... Alebo, že sa niekomu darí finančne, to je koniec.

logika

to nie je o závisti to je o logike viacerých tém na tomto portáli, rozpútať tému viera, duchovno. usmievanie polročného dieťaťa spájať s duchovnom. Možno si mu bola sympatickejšia, možno už sa mu ďalej nehcelo usmievať.

Yue

To ma mohlo napadnúť, že nejaká zavistlivka napíše toto. Dobre, tak si predstav, že to bolo opačne, vtedy už by si dokázala odpovedať?

logika

Ešte že sa to dieťa usmialo na teba a nie na kamarátku, až mu tie očká žiarili. Založila by si túto tému aj vtedy keby to bolo naopak?

Yue

Hľadala som niečo o tom na Google, ale tam mi našlo len vedecké články, prečo sa dieťa usmieva na svoju mamu. Ale mňa to zaujíma z hľadiska aury a tak, ale toto mi nevie Google nájsť.