Trapas ist sama

Príspevok v téme: Trapas ist sama
Gwendooline

Ahojte, je velky trapas ked pojdem sama do kina? Nemam vela priatelov a z toho mala co mam tak sa nechcem v kuse niekomu doprosovat, ci pojdu so mnou na taky a taky film.
Ked je chlap sam v kine je to v pohode ale žena?
Ako by ste vnimali vy, keby vidíte nejaku zenu sediet samú? Ze je chudácka? Trapas, ze nema s kym ísť?
Vdaka

introveert

Prečo by to mal byť trapas? Na tom, že ideš sama do kina nie je nič nenormálne. Sama alebo s kamarátmi... Nevidím v tom žiadny rozdiel. No, trochu. Keď ideš sama, máš kľud. Do kina sa chodia pozerať filmy, nie kecať s kamarátmi.

retaz

Gwendolinka no super, vyborne zvladla si to!!!
Blahozelam, len tak dalej
Pokracuj v tom ..
Chyba ti samostatnost, asi si naucena mat stale niekoho po svojom boku ..ale musis sa naucit samostatnosti
Videla si sama ze niesi jedina co pojde sama do kina.
Mozno mas len socialnu fobiu. Ale je to normalne ako ist sam do obchodu, autobusom, vlakom, do.prace a pod.
Nieje natom nic tazke. Chce to len cvik.

akne

Gwendolina, nezartuj, samozrejme, ze mozes, ked je kam a nemusis nikomu nic vysvetlovat. ako sa mozes vobec na toto pytat, ako mozes byt tak nesamostatna. Zabudla som, kolko mas rokov.

Gwendooline

Môžem si presadnut ked mam listok na konkretne miesto?
Ako by som to vysvetlila ze uprostred filmu idem niekde inde?

Gwendooline

Tak sa hlásim, že som sa vybrala sama do kina a zvládla som to!
Síce o tretej, ked je tam menej ľudí aj malá sála ale naplnila sa. Schválne som si vybrala lístok pri nejakom osamotenom mieste v rade a pridala sa k nemu nech to nevyzerá blbo :D
Trápne som sa cítila len prvých 5 minut kým začal film, ale kedže všetci boli na mobile tak som aj ja a nikto to neriešil. Sranda bola v tom, že v mojom rade sedeli 4 ludia a všetci boli sami. A som naozaj prekvapená koľko ludí tam tak bolo samých.
Pre mňa len jediné negatívum, že som sedela medzi dvoma chlapmi, hned vedla asi dvojmetrový čo sa rozťahoval a za celý film vypil 3 piva ten smrad z neho bol neskutočný, ale aj keby som bola s nejakou kamoškou prisediaceho si nevyberiem.

Takže ďakujem za pozitívne komentáre podľa ktorých som sa odhodlala ísť aj sama a určite to nebolo posledný krát.
A som rada, že som videla ten film v kine a nemusela sa niekomu doprosovať, aby tam šiel so mnou! :))

DanielaPP

No ja chodievam sama kdekolvek, na kupko, plavaren, kino, restika, kavoaren, cukraren, koncerty, vystavy, na tury do hor, behavat a bicyklovat, opalovat k jazeru
Viac mi to vyhovuje kedze mam pracu s ludmi a je vycerpavajuca tak byt obcas sama a relaxovat sama je super, zresetujem rychlejsie hlavu aj dusu.
Myslim ze kto ma hekticku pracu s ludmi by mal oddychovat sam castejsie a zas kto pracuje osamote by mal travit volny cas v rusnom prostredi.
Aj ked kolko ludi, tolko chuti

Tutenstein_xD

Mne napríklad robí problém sa ísť niekde sám prejsť. Vadí mi to preto, lebo som extrovert a popri prechádzake sa rád rozprávam. Samého ma to proste nebaví.

Do kina by som asi taktiež nešiel sám, pretože vždy, keď som šiel do kina, tak tam boli vždy minimálne dvaja spolu. Priznám sa, že by som sa cítil trošku trápne. Určite by to nakololo nikto neriešil, ale ide o moje pocity.

Samozrejme, že keď idem niekde do mesta niečo vybaviť, alebo idem k lekárovi, tak idem sám a nepotrebujem okolo seba ľudí. V tedy mi ani nevadí, keď idem z mesta domov pešo, lebo sa chcem prejsť.