wobenzym - neziaduce ucinky

hamula

Llnzzda jasné, že nemusí každý organizmus je iný, inak reaguje. Ja som napríklad s nežiadúcimi účinkami dočinenia nemala, nestretla som sa s nimi pri tomto lieku. Pri iných hej, ale pri tomto nie.
Biatlonistka teraz si už zdravá? Lebo ja keď vidím okolo seba koľko ľudí je doma, aj školy pozatvárané kvôli chrípke, tak vyzerá, že chrípka akoby naplno prepukla.

llnzzda

niečo som tu čítala o nežiaducich účinkoch, tie z môjho hľadiska má každý liek a nikde nie je napísané, že musia sa prejaviť

biatlonistka7

Kvalitná strava a dostatok pohybu a spánku je jedna vec, to áno tiež to prospieva k tomu aby imunita bola v poriadku, ale imunitu oslabuje kopa vecí. To či pomáha by si mal podľa mňa každý urobiť vlastný názor. Je pravda, že aj ja som bola neistá, keď som mala problémy. Keď mi imunita haprovala a bola som každú chvíľu chorá, ale nevyskúšaš nevieš a mne sa vyplatilo skúsiť.

pravdajelenjedna

wombenzym podporuje VPDK = vyhodenie peňazí do koša

nie je ani jedna klinická štúdia/výskum, ktorá by podporovala jeho účinky a všetko sú to polovičné/klamlivé informácie o ňom :D chcete kvalitne podporiť svoje telo? kvalitne sa stravujte, majte pohyb a pite dostatok vody

swistica

Staci si precitat pribalovy letak. Tam sa dozvies na co je wobenzym vhodny. O zapale mocovych ciest a zvysovani ucinku antibiotik sa tam nic nepise. Nezabudni si tiez precitat neziaduce ucinky a obsah latok s mnozstvom uplne zbytocnych farbiv a tiez latok na ktore ma vela ludi intoleranciu.

miriarka

na co je podla teba vhodny, ked pises, ze nie napriklad na zapal? :) ja nehovorim, ze mi nezabrali, ano antibiotika mi zabrali, enzymy zvysuju este ich ucinok a tiez si myslim, ze to malo nejaky ten podiel aj na tom, ze sa mi ten problem uz nevratil, antibiotika by mi nepomohli ako nejaka prevencia do buducna aby sa mi zapal nevratil :)
caje pijem furt a roky, odkedy mi tieto problemy zacali, keby mi tie pomohli, tak by som asi o tom daco vedela

swistica

Vidis, ked napises kompletnejsie informacie, vela veci sa vysvetli. Cize ako som uz napisala - wobenzym nie je urceny na zapal mocovych ciest. Tebe zabrali antibiotika. Urcite si pila i nejake caje a pod., cize mohli pomoct i tie.
Toto je nazorny priklad toho ako neverit prispevkom typu wobenzym (alebo dosadte si cokolvek ine) pomaha na vsetky problemy sveta.

miriarka

pri zapale som uzivala antibiotika a enzymy, je vhodny aj pri takychto problemoch ako pomocna liecba. neviem ci si si ty takymito problemami presla, ale ja ano a teda prijemne to nebolo tak ja som rada ze som z toho vonku.

swistica

Az na to, ze wobenzym vobec nie je urceny na zapal mocovych ciest. Tam pomaha d-manosa. Takze u teba zabral placebo efekt a nie wobenzym. Ale hlavne ze ti to pomohlo :-)